Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur revine la Tv, în România! Așteptarea fanilor a luat sfârșit. Unde o veți putea urmări

Iulia Vântur revine la Tv, în România! Așteptarea fanilor a luat sfârșit. Unde o veți putea urmări

Iulia Vântur clarifică zvonurile despre despărițirea de Salman Khan: „N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata?”

Așteptarea românilor a luat sfârșit! Toți o solicitau înapoi pe Tv. Au încercat să o atace spunându-i că nu are talent, ci că mai bine revine ca prezentatoare. Așadar, Iulia a acceptat un contract cu o televiziune din România.

Vedeta de la Bollywood a semnat cu Antena1. Din toamnă, fanii o vor putea urmării la cea mai cunoscută emisiune din ultimii ani.

Iulia Vântur revine la Tv, în România! Așteptarea fanilor a luat sfârșit.

Iulia Vântur va sta la masa juraților în cel de-al 13-lea sezon al emisiunii TV „iUmor“. Alături de cei trei jurați, Mihai Bendeac, Delia Matache și Cheloo, vor sta Iulia Vântur şi Florin Călinescu.

Într-un interviu acordat recent, Iulia Vântur a mărturisit că are noi proiecte în televiziune, însă, momentan, nu se știe dacă va apărea la iUmor doar în calitate de invitată sau dacă va sta la masa juraților timp de mai multe ediții.

În ceea ce îl privește pe Florin Călinescu, menționăm că acesta a început deja filmările pentru noul sezon din iUmor, relatează Click!.

Iulia Vântur a spus ce se întâmplă între ea și Salman Khan

S-a vorbit foarte mult despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. S-a speculat că s-au căsătorit, ba că s-au despărțit și câte și mai câte. De obicei, Iulia a căutat să nu dea curs zvonurilor până într-un punct.

„Nu am reacționat până acum, însă, în acea zi, am simțit că lipsa reacției poate da naștere altor acțiuni pe care nu le doresc în viața mea. De ce să las loc pentru multe alte neadevăruri, când pot stopa într-o secundă?! Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani”, a declarat vedeta, potrivit VIVA!.

Și totuși, care ar fi motivul pentru care Iulia nu a făcut acest pas?

„Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale. Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim”, a adăugat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: