Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur și Teo Trandafir, la cuțite, după presupusa despărțire de Salman Khan: ”Am luat o decizie și-mi doresc să fie respectată”

Iulia Vântur și Teo Trandafir, la cuțite, după presupusa despărțire de Salman Khan: ”Am luat o decizie și-mi doresc să fie respectată”

În lumea strălucitoare a showbiz-ului, poveștile de dragoste care traversează frontierele culturale și geografice atrag adesea atenția publicului și a presei. Una dintre aceste povești este cea dintre Iulia Vântur, cunoscută personalitate din România, și celebrul actor indian Salman Khan. De mai bine de un deceniu, cei doi formează un cuplu admirat și discutat, dar, ca în orice relație expusă ochiului public, nu sunt feriți de speculații și critici.

Recent, relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost subiectul unor zvonuri care sugerau o posibilă despărțire, determinând tabloidele din România să acorde o atenție sporită acestui subiect. Speculațiile au fost alimentate de apariții publice în care cei doi păreau să fie distanți unul față de celălalt, precum și de absența Iuliei de la evenimente importante din cercul social al lui Salman Khan.

Iulia Vântur și Teo Trandafir, la cuțite

Un moment tensionat a fost atunci când Iulia Vântur a fost abordată în direct la TV de către Teo Trandafir, una dintre prezentatoarele emisiunii „Follow Us” de la Kanal D2. Scopul a fost de a clarifica statutul relației sale cu Salman Khan, însă întrebările puse de Teo Trandafir au provocat o reacție vehementă din partea Iuliei. Dialogul dintre cele două vedete a scos la iveală nu doar emoțiile puternice generate de aceste speculații, ci și presiunea la care sunt supuși cei aflați în centrul atenției publice.

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare”, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „Follow Us”.

„Eu cu ochiul meu de babă, m-am uitat la filmulețele respective, și nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui”, i-a întors-o Teo Trandafir blondinei.

„Draga mea, acum sincer, eu consider că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public”, i-a replicat tăios Iulia Vântur, fiind vizibil deranjată.

Iulia Vântur a transmis un mesaj tranșant

Iulia Vântur și Salman Khan au demonstrat de-a lungul anilor o legătură profundă, iar aspectele vieții lor personale rămân, în cele din urmă, la discreția lor. Criticile și speculațiile sunt o parte inevitabilă a vieții sub lumina reflectoarelor, dar modul în care cuplurile aleg să navigheze prin aceste provocări definește reziliența și forța relației lor.

„Teo Trandafir: Păi eu dacă aș fi într-o relație cu Salman Khan…

Iulia Vântur: Dar nu ești, eu sunt. Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată, nu înțeleg de ce mai vorbim după ani de zile despre acest subiect.

Teo Trandafir: Pentru că nu mă înțeleg, nu mă duce capul.

Iulia Vântur: Ne-ați văzut peste tot, în România, India. Acum că n-ai văzut o căldură și nu știu ce, acum să fim serioși. Eu nu sunt aici să infirm anumite informații apărute în presă. Viața mea e viața mea și n-o trăiesc în presă.

Teo Trandafir: Nu te acuză nimeni de nimic, mie mi s-ar părea mega mândrie, din toată lumea asta, din miliarde de femei, unul dintre cei mai doriți bărbați din lumea asta m-a dorit pe mine.

Iulia Vântur: Femeile în general se spune că aleg bărbații, poate eu am ales pe altcineva.

Teo Trandafir: Cum adică ai ales pe altcineva? Ești văzută cu el.

Iulia Vântur: Aoleu, Teo, ce facem aici? Ilinca a înțeles foarte bine ce am spus. Poate femeia a fost cea care a ales bărbatul. Nu am venit la emisiune pentru a confirma anumite zvonuri”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini