Redactia.ro
Home » Monden » Jada Pinkett, lovitură de grație pentru Will Smith. L-a acuzat pe soțul ei că a exagerat când l-a lovit pe Chris Rock

Jada Pinkett, lovitură de grație pentru Will Smith. L-a acuzat pe soțul ei că a exagerat când l-a lovit pe Chris Rock

Jada Pinkett, lovitură de grație pentru Will Smith

Jada Pinkett, lovitură de grație pentru Will Smith. Celebrul actor a șocat o lume întreagă după ce l-a lovit pe Chris Rock, la Gala Premiilor Oscar. Will Smith a fost deranjat de gluma pe care comediantul a făcut-o la adresa soției sale. Spre surprinderea multora, Jada Pinkett Smith, soția acestuia, a declarat că nu este de acord cu gestul lui Will Smith.

Jada Pinkett, lovitură de grație pentru Will Smith. L-a acuzat pe soțul ei că a exagerat când l-a lovit pe Chris Rock

Jada Pinkett și Will Smith sunt căsătoriți de peste 25 de ani. Cei doi au fost prezenți la Gala Premiilor Oscar, unde actorul a recurs la un gest care va rămâne în istoria evenimentului. Deranjat de gluma pe care comediatul Chris Rock a făcut-o la adresa soției sale, Will Smith a urcat pe scenă și l-a lovit pe actor, în fața a milioane de oameni. Jada Smith suferă de alopecie, iar acest lucru l-a determinat pe Chris Rock să facă o glumă, spunând că aceasta seamănă cu GI Jane.

Dacă săptămâna trecută, Jade părea să fie vinovată pentru reacția lui Will Smith, acum actrița a pasat întreaga responsabilitate asupra celui care a primit Oscarul anul acesta. Chiar și așa, Jada nu este neapărat supărată pe soțul ei, dar și-ar fi dorit ca acest contact fizic să nu fi avut loc. „S-a lăsat dus de acel moment încins şi a reacţionat în mod exagerat„, a declarat ea unor surse apropiate. „Atât el cât şi ea ştiu acest lucru. Sunt de acord că el a reacţionat într-un mod exagerat”, a declarat în exclusivitate sursa pentru publicaţia Us Weekly.

Se pare că în urma acestui act violent, Will Smith a fost nevoit să se interneze într-o clinică pentru gestionarea stresului. Conform US Weekly, Jade asigură că nu dorea ca soțul ei să o apere, mai ales să lovească pe cineva, „Ea face parte din acele femei care nu au nevoie de protecţie. Nu avea nevoie de ceea ce a făcut el. Nu avea nevoie de o astfel de protecţie”, a precizat sursa, care asigurat însă, că „Jada va fi alături de el”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: