Redactia.ro
Home » Monden » Jador a aflat cine i-a furat banii de pe card. Cântărețul a izbucnit: „Ce viață! L-am ajutat să își ia casă…” VIDEO

Jador a aflat cine i-a furat banii de pe card. Cântărețul a izbucnit: „Ce viață! L-am ajutat să își ia casă…” VIDEO

Jador a aflat cine i-a furat banii de pe card! Cântărețul a izbucnit pe rețelele sociale. Iată cum a reacționat!

Jador, jefuit în stil mare

Jador a muncit din greu pentru a avea o viață lipsită de griji atât el cât și familia lui. Acesta a observat că banii strânși din concerte pe care i-a strâns conștincios timp de un an de muncă au dispărut de pe cardul bancar. Îndrăgitul cântăreț a explicat că banii furați au fost cheltuiți de către hoț pe cumpărături la magazinele de lux pe care puțini le frecventează și pentru a pleca în vacanțe.

„Astăzi vreau să vorbesc cu voi despre ce mi s-a întâmplat. Am fost furat de o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. A fost furată din contul meu. Persoana respectivă și-a făcut cumpărături, a fost în vacanțe cu cardul meu. Nu știu cum s-a întâmplat treaba asta, eu am făcut cumpărături online, și probabil cineva mi-a hackcuit contul bancar. Eu credeam că este o bancă sigură, mai sunt și austrieci. Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile.

Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile. Dacă s-ar fi întâmplat treaba asta ce s-a întâmplat acum în România, cu siguranță nu mi-aș fi făcut contul și cu siguranță o să-mi închid contul la ei. S-a întâmplat treaba asta și pentru că sunt cetățean al României și îmi iubesc țara, o să îmi închid contul acolo”, a povestit Jador fanilor lui într-un videoclip la vremea respectivă pe InstaStory.

Jador a aflat cine i-a furat banii de pe card

Acum, adevărul a ieșit la suprafață! Jador le-a povestit fanilor lui că mare i-a fost mirarea să afle că hoțul este, de fapt, o persoană din cercul apropiat pe care a ajutat-o cu foarte multe lucruri de-a lungul anilor, inclusiv să-și cumpere o casă.

„Tocmai am aflat cine mi-a furat banii ăia de pe card. O să râdeți, dar e un om pe care l-am ajutat să își ia casă, l-am ajutat în multe lucruri. Ce viață!”, a mărturisit Jador pe InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: