Redactia.ro
Home » Monden » Jador a fost surprins lângă fosta lui iubită, după mult timp de la despărțire. Au dat uitării toate certurile și au apărut AȘA

Jador a fost surprins lângă fosta lui iubită, după mult timp de la despărțire. Au dat uitării toate certurile și au apărut AȘA

Jador și Ella Tina de la Puterea Dragostei au dat uitării toate certurile și au apărut, din nou, unul lângă celălalt. Nimeni nu se aștepta să-i vadă AȘA , mai ales după atâta timp de la despărțire. Iată cum au fost surprinși pe rețelele de socializare!

Jador și Ella Tina au dat totul uitării

Jador a lansat, de curând, o nouă melodie care face deja furori în mediul online. Artistul a încercat să-și promoveze piesa și pe TikTok, acolo unde mai multe melodii ale diferitor artiști devin virale foarte repede. Ei bine, printre cei care au făcut diferite videoclipuri pe noua lui melodie, s-a regăsit și Ella Tina, nimeni alta decât fosta lui iubită cu care s-a tot certat, pe vremea când erau la Puterea Dragostei. Putem spune că, la acea vreme, a fost chiar o telenovelă în care Jador și Ella erau protagoniștii. Cei doi au avut parte de o iubire cu năbădăi, dar care a dus, într-un final, la despărțire.

Se pare că Jador a dat totuși uitării trecutul, la fel a făcut și Ella. Așa că după ce bruneta s-a filmat dansând pe piesa lui, Jador a repostat filmulețul și a dansat și el lângă ea. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, unde au făcut furori și au stârnit vâlvă printre internauți.

Ce spun internauții

Oamenii care i-au susținut pe cei doi, pe vremea cand acestia erau la Puterea Dragostei, au fost foarte încântați să-i vadă, din nou, împruenă. Reacțiile au fost pe măsură.

”Cel mai asteptat duet/ S-au impacat frumosii/ Ati fost si veti  fi cei mai frumosi și mai compatibili din toate emisiunile si proiectele TV/ Pacat ca nu sunteti impreuna, ati fi cuplul anului/ Le sta bine impreuna/ Revin sentimentele cumva?/ Legenda spune ca inca iti mai doresti sa fii cu ea/ Ti-e dor de ea, Jador?/ Doamne, de cand am asteptat momentul asta”, sunt doar cateva comentarii ale internauților.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: