Redactia.ro
Home » Monden » Jador a recunoscut totul! Relația cu Războinica de la Survivor nu mai este un secret: „Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna”

Jador a recunoscut totul! Relația cu Războinica de la Survivor nu mai este un secret: „Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna”

Într-un moment emoționant la Survivor All Stars, difuzat de Pro TV, Jador, concurentul echipei Faimoșilor, a ales să facă publică relația sa cu Oana Ciocan, fosta concurentă din echipa Războinicilor. Artistul, cunoscut pentru pasiunea sa pentru muzică, nu a ezitat să-și exprime sentimentele într-un mod unic: compunând și dedicând câteva versuri de dragoste pentru iubita sa, Oana, în fața camerelor de filmat și a colegilor săi de competiție.

Oana Ciocan, care a participat la Survivor România în anul 2022 și a fost membră a echipei Războinicilor, a lăsat o impresie puternică asupra lui Jador. Dorința lui Jador de a avea-o pe Oana alături de el în competiția din Republica Dominicană a fost atât de mare încât a făcut-o condiție la semnarea contractului pentru participarea la Survivor All Stars. Acest detaliu subliniază nu doar adâncimea relației lor, dar și influența pe care Oana o are asupra deciziilor lui Jador.

Jador a recunoscut relația cu Oana Ciocan, de la Războinici

Acest gest romantic nu numai că a surprins audiența și participanții, dar a și confirmat zvonurile despre relația lor care circulau de ceva vreme. Jador a folosit momentul pentru a transmite un mesaj clar și direct: dragostea sa profundă pentru Oana Ciocan, demonstrând că sentimentele sale sunt serioase și că este îndrăgostit până peste cap. De fapt, Jador a mers chiar mai departe, implicând planuri de viitor și menționând posibilitatea organizării unei nunți, cu dorința de a-l avea pe Cătălin Moroșanu ca naș.

​„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Sunt multe stele pe cer, dar, pentru mine, strălucește numai una. Doresc să fiu cu tine cum dorește orbul să vadă lumina. Dacă nu voi fi cu tine, mai bine singur pentru totdeauna”, sunt versurile compuse și cântate de Jador, la TV.

Jador, descalificat de la Survivor în numele iubirii

Această dezvăluire nu numai că adaugă o nouă dimensiune personală la imaginea lui Jador drept concurent în cadrul emisiunii Survivor All Stars, dar și oferă publicului o perspectivă mai intimă asupra vieții sale personale. Gândul de a fugi din tabăra echipei roșii pentru a fi alături de iubita sa subliniază profunditatea și seriozitatea sentimentelor lui Jador față de Oana.

„Această melodie este dedicată din partea mea, Jador, pentru iubita mea, pentru Oana. Ascultă ce-ți dedică bărbățelul tău! Nu că mă laud, dar fac cea mai frumoasă muzică. Cele mai frumoase cuvinte. Lăsați-mă să mă laud cu muzica mea! Sunt cel mai bun”, a mai spus artistul, la Survivor All Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: