Redactia.ro
Home » Monden » Jador este foc și pară! Cântărețul face acuzații pe TikTok: „Știam că mai ciordești de la mine din casă. Mi-e milă de fetița ta că ești un puturos și nu faci nimic!”

Jador este foc și pară! Cântărețul face acuzații pe TikTok: „Știam că mai ciordești de la mine din casă. Mi-e milă de fetița ta că ești un puturos și nu faci nimic!”

Jador este foc și pară! Vedeta s-a înroșit la față după ultima pățanie din viața lui. Totul a fost făcut public, chiar de el! Iată detaliile !

Jador: „Știam că mai ciordești de la mine din casă”

Jador se simte trădat de unul dintre apropiații lui. Acesta a povestit de nenumărate ori că își ajută prietenii atunci când au nevoie și că le este loial, dar de data aceasta un eveniment i-a pus capac îndrăgitului interpret!

Cântărețul a postat pe pagina personală de TikTok un videoclip în care povestește îndetaliat ce a pățit! Acesta face acuzații la adresa unui cunoscut cum că i-ar fi furat o sumă importantă de bani, din propria casă:

„Un mesaj direct pentru cel care mi-ai ciordit din casă. Fratelo, eu mă bucur că am putut să-ți fiu alături, să-ți ajut familia, să nu ți-o las să moară de foame, așa cum te-ai plâns la mine, ți-am dat bani de fiecare dată când mi-ai cerut și știam că mai ciordești de la mine din casă așa, câțiva leuți, a transmis Jador pe TikTok. 

Jador: „Mi-ai luat cam multicei bani, dar nu i-ai luat pe ai mei, i-ai luat pe ai surorii mele”

Jador punctează faptul că știe că l-a mai furat în trecut, doar că de data aceasta nu a furat din banii lui, ci din banii surorii lui care a agonisit, cât timp a fost la muncă în Norvegia. Cântărețul își exprimă în videoclipul postat, supărarea, dezamăgirea și îl anunță pe acest „prieten” că de acum înainte nu va mai primi ajutor din partea lui. Cu toate acestea, Jador speră ca cel care i-a furat banii surorii lui, din propria casă, să folosească banii într-un scop notabil, ca de exemplu săcumpere mâncare pentru copilului lui.

„Nu am fost supărat și nici de data asta nu am fost supărat că mi-ai luat cam multicei bani, dar nu i-ai luat pe ai mei, i-ai luat pe ai surorii mele și asta mă supără pentru că ea a muncit în Norvegia ca să câștige niște bani. Pe ai mei puteai să-i furi!

Ce să-ți zic: Să-ți fie rușine de acum și să lași capul în jos!

Dacă o să mai am ocazia să te ajut nu o să mai ai ajutorul meu pentru că nu-l mai meriți. Mi-e milă de fetița ta… că ești un puturos și nu faci nimic! Toți apropiații mei știu cine ești! ”, a mai spus cântărețul pe TikTok.

@jador♬ sunet original – Jador

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: