Redactia.ro
Home » Monden » Jador, în lacrimi după ce a întâlnit un adolescent la semafor. Gestul neașteptat făcut de artist

Jador, în lacrimi după ce a întâlnit un adolescent la semafor. Gestul neașteptat făcut de artist

GALERIE FOTO (2)

Jador a cunoscut recent succesul cu muzica sa, face milioane de vizualizări cu piesele sale și are o mulțime de fani! Mereu își surprinde urmăritorii săi, însă noaptea trecută aceștia l-au văzut în lacrimi. Ce s-a întâmplat în toiul nopții, când se afla la semafor, pe străzile din Capitală.

Jador a devenit celebru și bogat într-un timp extrem de scurt, însă nu uită de unde a plecat. Nu o dată cântărețul a recunoscut că a sa copilărie nu a fost tocmai una fericită, ci cu lipsuri materiale care l-au marcat pe viață. Însă iată ce a făcut atunci când a văzut un adolescent nevoiaș la semafor a recurs la un gest la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Jador, în lacrimi după ce a întâlnit un adolescent la semafor

Oprit la semafor, în toiul nopții, Jador a văzut un adolescent nevoiaș care i-a cerut bani. Celebrul manelist a recunoscut că prima dată a fost sceptic, căci nu încurajează cerșetoria și mereu îndeamnă la muncă, în cazurile în care se poate.

Jador a mai explicat că și el a muncit din greu, nopți la rând, pentru a se bucura de tot ce are acum și că banii nu se fac ușor. Însă, cu toate acestea, artistul a coborât la adolescentul de la semafor. Băiatul i-a spus că are doar 15 ani.

Cu lacrimi în ochi, cântărețul a povestit că nu l-a crezut din prima pe adolescent atunci când i-a spus că are 15 ani, pentru că părea mult mai matur. Așa se face că l-ar fi sfătuit să meargă la muncă. Însă a izbucnit în lacrimi până a aflat de problemele lui de sănătate ale băiatului.

Gestul neașteptat făcut de Jador pentru adolescent

Jador și-a dat seama că l-a judecat greșit pe adolescentul de la semafor și fără să stea pe gânduri a vrut să-l ajute. L-a luat în mașină și au mers la cel mai apropiat magazin, ca să îi ia ceva de mâncare.

Acesta a fost primul gând al lui Jador, după ce adolescentul de la semafor i-a mărturisit artistului că era extrem de înfometat, dar i-a fost rușine să ceară de mâncare prietenilor lui, toți de vârsta lui, tocmai din teama că va fi jignit.

În timp ce tânărul făcea cumpărături de zor, manelistul le-a povestit fanilor, cu lacrimi în ochi, tot ce s-a întâmplat. Jador i-a plătit adolescentului de 15 ani plase întregi de cumpărături.

”Îmi tremură telefonul. M-a oprit în trafic, mi-a zis că are pareză și că are 15 ani, a fost la fotbal și i-a fost rușine să ceară mâncare la băieții de vârsta lui, mi-a zis care este situația și că are pareză”, a povestit Jador.

Fanii lui Jador l-au felicitat imediat pentru gestul pe care l-a făcut pentru adolescentul de la semafor, în toiul nopții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: