Redactia.ro
Home » Monden » Jador, despre viața la liceu. Artistul nu a trecut ușor peste acei ani: „Erau băieți de la oraș, nu mă băgau în seamă”

Jador, despre viața la liceu. Artistul nu a trecut ușor peste acei ani: „Erau băieți de la oraș, nu mă băgau în seamă”

GALERIE FOTO (2) Jador, marginalizat și amenințat cu bătaia în timpul liceului.

Jador, marginalizat și amenințat cu bătaia în timpul liceului. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din rândul manelelor, dar puțină lume știe că înainte de a deveni vedetă s-a confruntat cu bullyng-ul. Jador a făcut dezvăluiri șocante despre modul în care se purtau colegii de liceu cu el.

Jador, marginalizat și amenințat cu bătaia în timpul liceului. Dezvăluirile șocante făcute de artist

Jador, marginalizat și amenințat cu bătaia în timpul liceului. În prezent trăiește viața pe care și-a dorit-o, dar în trecut, a fost marginalizat de multă lume. Jador, pe numele real Ionuț Dumitrache a făcut dezvăluiri șocante despre copilăria sa, amintindu-și că în liceu era batjocorit de colegii săi mai înstăriți. Mai mult, artistul a declarat că este amenințat cu bătaia. “Acolo erau băieți de la oraș, erau șmecherași, eu nu eram așa băgător de seamă, ei erau șmecherași, aveau bani, eu nu mă băgam în seamă cu ei, ei nu mă băgau în seamă. Ar trebui să nu mai existe diferența asta dintre sărac, bogat, rasism. M-au marginalizat, eram sărac. Au venit să mă bată, a venit unu și s-a luat de mine, nu m-am dus la școală vreo două săptămâni că îmi era frică”, a povestit Jador.

La școală, Jador era un copil bun și învăța foarte bine. Artistul a spus că îi plăcea matematica, participând la multe olimpiade. “O să râdeți, dar la matematică eram olimpic. Vorbesc serios! Iulică, spune-le cum eram eu la mate! De două ori am luat locul unu”, a dezvăluit artistul. La română, artistul a recunoscut că nu era geniu. “La Română nu eram foc, eram undeva de 7-8, dar la mate am fost mereu un elev de 10. Nu a fost lucrare în care să nu iau 9 sau 10, la mate. Și BAC-ul l-am luat cu notă mare”, a mai adăugat Jador.

Jador, adevărul despre relația cu Georgiana

Jador și Georgiana au fost împreună mult timp, dar, ulterior, s-au îndepărtat unul de celălalt din cauza geloziei. Spre deosebire de alte femei din viața artistului, Georgiana a preferat să nu iasă în lumina reflectoarelor. La momentul actula, Jador nu știe dacă mai sunt sau nu împreună. „Ea m-a văzut mereu așa cum sunt eu. Nu aș suporta vreodată să pună mână pe femeia mea. Care este femeia mea, este a mea! Nu aș suporta gândul ăsta! Dacă m-ar înșela pe mine o femeie, m-ar distruge psihic. Nu aș putea să spunem nici că suntem împreună, nici că nu suntem. Nici eu nu știu ce e.. Este femeia care mă face cel mai fericit uneori, dar e femeia care mă face cel mai nefericit uneori. Prea multă gelozie. A luptat foarte mult. Mi-a reproșat de la Puterea Dragostei”, spunea Jador.

Goergiana

Artistul a mărturisit că geolozia ei l-a îndepărtat, acesta fiind motivul principal pentru care a luat decizia de a se separa. ”Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apari la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu. Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui. Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: