Redactia.ro
Home » Monden » Jador s-a dus la Poliție după ce nu și-a mai găsit mașina. Ce s-a întâmplat când a ajuns la secție

Jador s-a dus la Poliție după ce nu și-a mai găsit mașina. Ce s-a întâmplat când a ajuns la secție

GALERIE FOTO (2) jador masina

Jador a pornit de jos și a muncit foarte tare pentru a-și împlini visurile. Iar printre realizările lui se numără și achiziționarea unui bolid de lux. Din nefericire pentru el, tocmai acesta i-a dat bătăi de cap. Ce s-a întâmplat după ce nu și-a mai găsit mașina în parcare?

Jador a mers la Poliție după ce a sesizat că bolidul lui lipsește

Are permis de puțin timp și deja a „semnat” câteva boacăne în condica Poliției. Nici ziua de ieri n-a fost excepție, când nu și-a mai găsit bolidul de lux, un Mercedes S Class, parcat acolo unde știa. S-a îndreptat de urgență spre Poliție și acolo a aflat ce se întâmplase cu bunul său.

Din cauza faptului că acesta parcase pe un loc nepermis, mașina i-a fost ridicată de către autorități. Așa se face că artistul a fost nevoit să bage mâna adânc în buzunar pentru a o putea ridica din custodia Poliției.

Un apropiat a povestit că Jador a fost nevoit să plăteacă 1.000 de lei sancțiunea pentru parcarea pe trecerea de pietoni. „A fost parcată puțin pe trecerea de pietoni și a ridicat-o. Am râs foarte mult și eu și el. Ne-am dus să o ridicăm, să o luăm înapoi acasă cu zâmbetul pe buze. Ne-am distrat, am mers frumos și am ridicat-o. Jador chiar râdea și cu oamenii de la Poliție.(…) În jur de 1.000 de lei. Nici nu prea îl interesează mașinile. Suntem băieți credincioși”, a declarat Cosmin Isăilă, în cadrul unei emisiuni TV.

Mama lui Jador, supărată din cauza costului ridicat al mașinii

Modești din fire, părinții lui Jador și-ar dori ca fiul lor să înțeleagă valoarea banului, chiar dacă acum se bucură de venituri frumușele. De aceea, când artistul și-a achiziționat prima mașină, un Bentley, mama sa a fost supărată din cauza sume exorbitante plătite pentru autovehicul. „E, îmi place, dar ai dat prea mulți bani. E greu și să-i numeri, darămite să-i ai”, a spus femeia la acea vreme.

Jador e un împătimit al mașinilor scumpe
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: