Redactia.ro
Home » Monden » Jean Paler declarații șocante despre un spital din Brașov: ”Ne încuiau ca pe câini în saloane”

Jean Paler declarații șocante despre un spital din Brașov: ”Ne încuiau ca pe câini în saloane”

Ne încuiau ca pe câini în saloane

Jean Paler a trecut prin clipe cumplite după ce a fost internat la un spital din Brașov. Actorul a făcut mărturisiri șocante despre tratamentul pe care l-a primit și despre felul cum a fost tratat. 

Jean Paler a fost lovit, îmbrâncit și chiar și înjurat

Jean Paler a mărturisit că a fost lovit, îmbrâncit și chiar și înjurat în unitatea spitalicească din Brașov. Acesta a fost testat de cinci ori pentru noul coronavirus, iar după câteva săptămâni a fost transferat la secția de cardiologie, potrivit ciao.ro.

”Într-o încăpere cu 6-8 paturi eram singur, wc-ul însemna un scaun care era tăiat pe mijloc și era în el o găleată, era ca în evul mediu. Și la pușcărie era mai bine, mâncarea era sub orice critică, un pușcăriaș o duce mult mai bine decât un bolnav. Are mai mult de câștigat un pușcăriaș, niciun pic de căldură, după 4 zile am făcut rost de a doua pătură, cu chiu cu vai, cu rugăminți, scandal și ceartă. Am stat îmbrăcat cu două rânduri de pijama pe mine, cu o pătură care era dinainte să ajungă Ceaușescu președinte, cu greu m-am lipit cu a doua pătură. Așa m-au ținut la izolare zile întregi, nu am vorbit cu nimeni.

A venit o doctoriță împăiată și umflată care vorbea cu mine din tocul ușii, nu intra la mine, în așa zisul salon. Stătea pe la ușă, după hol, și de acolo vorbea cu mine. Mi-au făcut 5 teste și au ieșit toate neconcludente”, a declarat Jean Paler.

Actorul nu a fost lăsat să părăsească spitalul

Jean Paler susține că a încasat lovituri, suferea de frig, mâncarea ar fi fost de o calitate îndoielnică și nici nu avea voie să iasă din spital, nici chiar din cameră.

„Ne încuiau ca pe câini în saloane, am vrut să plec, am ieșit pe holul spitalului, iar dintr-o dată m-am trezit cu vreo cinci pe mine, deși zile întregi n-am văzut țipenie de om, au sărit pe mine, mi-a dat unul brânci, unul m-a lovit, da, da au dat în mine. Unul dintre asistenții medicali, poate chiar medici erau, nu sunt sigur.

Au dat în mine și au țipat la mine, mi-au zis: „intră, mă, înăuntru, nu știi că n-ai voie, al dracului, nu auzi că n-ai voie să ieși pe hol. Alți mă loveau, alții mă drăcuiau. Alți îmi spuneau frumos. Am înțepenit de frig acolo, nu mai puteam rezista, le ceream să facă ceva, pentru că mă îmbolnăveam mai rău și mă băgau cu forța în camera de tortură. Asta am trăit”, a mai mărturisit actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: