Redactia.ro
Home » Monden » Jean Paler, noi dezvăluiri despre drama prin care trece. Unde locuiește acum actorul

Jean Paler, noi dezvăluiri despre drama prin care trece. Unde locuiește acum actorul

Jean Paler a trecut prin chinuri groaznice în Spitalul Tractorul din Brașov

Jean Paler trăiește o perioadă încercată. După ce recent a vorbit despre pensia sa care abia îi ajunge pentru a-și cumpăra cele necesare, acum s-a aflat unde locuiește de fapt actorul. Jean Paler nu mai stă în Bucureșt și a făcut dezvăluiri despre cum se descurcă.

Unde locuiește acum Jean Paler

Jean Paler este una dintre cei mai talentați și iubiți actori pe care România îi are. Din nefericire ultimii ani din viața sa l-au pus la încercare. După o carieră de 43 de ani a ajuns să aibă parte de o pensie de nimic din partea Statului. Acesta a declarat că abia reușește să își cumpere medicamentele necesare.

Actorul a dezvăluit unde locuiește de fapt acum. Mulți s-ar fi așteptat ca acesta să locuiască în Capitală, locul care l-a consacrat și unde a muncit pe scenele de teatru timp de ani buni. Adevărul este altul. Jean Paler a mărturisit că acum locuiește la Sinaia, dar își dorește să se mute în București.  El a povestit că vara muncește pentru a-și cumpăra lemne pentru iarnă. Drama actorului este una fără margini și e greu de crezut că un așa nume mare din lumea artistică se chinuie la bătrânețe pentru a putea avea ce pune pe masă.

Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică, mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul.

Dacă aș fi avut o pensie de 2.500 de lei, m-ar fi lovit norocul. Dar, probabil, nu voi fi acasă când va veni norocul pe la mine. Într-o țară în care poporul e orfan, trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților„, a povestit Jean Paler.

Ce pensie are Jean Paler. Abia reușește să își cumpere medicamente

De ceva vreme, a apărut o informație în presa mondenă prin care se zvonea că Jean Paler primește pensie din partea Statului Român în valoare de 1000 de lei. Artistul a dezvăluit public că el de fapt o duce mai greu decât și-ar imagina unii și că adevărul este altul. Conform declarațiilor lui, acesta încasează lunar suma de doar 840 de lei.

După 43 de ani de carieră, 840 de lei. Reușesc să-mi cumpăr cam trei sferturi din medicamentele de care am nevoie și fără de care nu pot să trăiesc. Am fugit de la București, am pendulat între teatrele de revistă și am stat în București aproape 50 de ani. (…) Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea? Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer.”, a declarat Jean Paler pentru o emisiune televizată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: