Redactia.ro
Home » Monden » Jennie Garth din Beverly Hills, 90210 arată incredibil la 48 de ani. Actrița s-a pozat alături de fiicele sale, care-i seamănă perfect

Jennie Garth din Beverly Hills, 90210 arată incredibil la 48 de ani. Actrița s-a pozat alături de fiicele sale, care-i seamănă perfect

Beverly Hills, 90210 a fost una dintre cele mai apreciate producții cinematografice ale anilor ’90, fiind unul dintre serialele care au adus la lumină personaje cu un destin special, cu care spectatorii au putut mereu să empatizeze. Actorii care le-au oferit un chip acestor caractere sunt încă în atenția publicului, iar printre ei se numără și minunata Jennie Garth. Ajunsă la vârsta de 48 de ani, vedeta a postat recent o fotografie în mediul online alături de fiicele sale, iar asemănarea dintre cele trei este pur și simplu incredibilă.

Jannie Gath a trecut prin două divorțuri dureroase

Beverly Hills, 90210 și-a difuzat ultimul episod în anul 2000, dar publicul își amintește încă cu drag de acest serial. Jennie Garth a dat viață personajului Kelly, o tânără fermecătoare, înzestrată cu o energie deosebită și un zâmbet cuceritor. După finalizarea acestui proiect, actrița a avut șansa să apară și în alte producții, iar cariera sa s-a bucurat de o perioadă înfloritoare. A primit rol după rol, a fost foarte apreciată pentru interpretările sale, însă soarta nu i-a oferit același succes în viața de familie.

Jannie Gath a divorțat de 2 ori, cea din urmă căsnicie sfârșindu-se în anul 2013. Ea și Peter Facinelli au fost căsătoriți timp de 12 ani, iar rodul iubirii lor au fost trei fiice minunate: Luca, Lola și Fiona. Chiar dacă și-a refăcut viața în anul 2015 și a dat o nouă șansă mariajului, actrița are în continuare o relație foarte apropiată cu fiicele sale, alături de care a apărut recent într-o fotografie postată pe Instagram.

Luca, în vârstă de 24 de ani și Lola, care și-a sărbătorit recent majoratul, au primit o vizită din partea mamei lor în New York. Revederea dintre Jannie și fetele sale a fost una emoționantă, iar dovadă sunt pozele apărute în mediul online. Cele două tinere își moștenesc perfect mama, care ar putea oricând să treacă drept una dintre prietenele lor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennie 💛 (@jenniegarth)

Din imagini se poate vedea clar că Jannie Gath arată extraordinar la vârsta de 48 de ani, semn că viața lângă noul său soț, Dave Abrams, îi aduce multe bucurii.

Actrița s-a confrunta cu kilogramele în plus

De-a lungul anilor, actrița s-a confruntat cu probleme de greutate și a fost judecată pentru kilogramele în plus acumulate, dar acum această problemă este de domeniul trecutului. A trecut cu bine peste momentele dificile din viața sa, s-a ocupat mai mult de silueta și de aspectul său exterior, iar rezultatele sunt incredibile. Cu părul său blond și zâmbetul fermecător, reușește încă să fie una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: