Redactia.ro
Home » Monden » Jennifer Hudson, apariție șoc pe străzile din Beverly Hills. Vedeta a ieșit la cumpărături pe jumătate dezbrăcată. FOTO

Jennifer Hudson, apariție șoc pe străzile din Beverly Hills. Vedeta a ieșit la cumpărături pe jumătate dezbrăcată. FOTO

GALERIE FOTO (4)

Actrița Jennifer Hudson i-a șocat pe toți cu ultima apariție pe străzile din Beverly Hills! Cu un look aproape de nerecunoscut, starul de la Hollywood a ieșit la cumpărături pe jumătate dezbrăcată. Să fie oare sesiunea scurtă de shopping în chiloți noul trend pentru primăvara lui 2021 sau poate s-a gândit că așa n-o vor recunoaște paparazzi?

Odată cu anunțul lansat despre rolul principal pe care îl va juca în filmul biografic despre Aretha Franklin, revine în prim plan actrița Jennifer Hudson. Și chiar dacă a atras toate privirile, starul de la Hollywood a fost destul de greu de recunoscut după ce a ieșit la cumpărături pe jumătate dezbrăcată. Cu alte cuvinte, am putea spune că a fost vorba de o sesiune scurtă de shopping în chiloți…

Jennifer Hudson, apariție șoc pe străzile din Beverly Hills

Cum era de așteptat la o astfel de apariție șoc, actrița de 39 de ani a fost surprinsă de paparazzi. Îmbrăcată destul de excentric, cu o bluză sport lungă bej-ecru, decupată pe laterale, iar pe deasupra purtând o jachetă scurtă de piele cu mesajul feminist “Girls support Girls” (n.r. “Fete sprijină fete”), Jennifer Hudson a surprins total cu faptul că în partea de jos a ales să poarte doar o pereche de sneakers slip-on deschiși la culoare, asortați cu bluza care îi acoperea puțin din formele chiar foarte rotunde.

Privind cu atenție imaginile, nu reușim să ne dăm seama dacă vedeta a ales să poarte o pereche de pantaloni scurți sau una de boxeri. Cert este că erau de culoare maro muștar și au acoperit, totuși, părțile intime ale vedetei. Și chiar dacă a încercat să “păcălească” puțin cu masca neagră și ochelarii cu rame aurii, ochii vigilenți de paparazzi și-au dat repede seama despre cine este vorba. Mai mult, au și rugat-o să stea preț de câteva secunde la cadru.

Jennifer Hudson, în filmul biografic despre Aretha Franklin

Filmul biografic despre Aretha Franklin, în care va juca Jennifer Hudson, este programat să apară pe marile ecrane în august 2021.

Născută în Chicago, Jennifer Hudson a cunoscut faima în 2004, după ce s-a clasat pe locul șapte la concursul de talente American Idol.

Iar din acel moment a început să își demonstreze cu adevărat talentul de artistă. Așa se face că, la doi ani distanță, Jennifer Kate Hudson a câștigat premiul Oscar. Uriașa distincție a venit la categoria “Cea mai bună actriță în rol secundar”, pentru rolul avut în musical-ul Dreamgirls, lansat în 2006.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: