Redactia.ro
Home » Monden » Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au separat la trei săptămâni de la nuntă. Motivul este ireal

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au separat la trei săptămâni de la nuntă. Motivul este ireal

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit acum trei săptămâni, însă au și decis să ia o pauză. Se pare că artista și celebru actor traversează o criză de înstrăinare, iar pauza i-ar ajuta să-şi salveze relaţia. Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, se întoarce în Los Angeles după luna de miere petrecută la Paris, în timp ce Jennifer Lopez, 53 de ani, va rămâne în Europa.

Ce se întâmplă, de fapt, între JLO și Ben Affleck

O persoană apropiată celebrei cântărețe a dezvăluit publicaţiei Hollywood Life că Jennifer Lopez și Ben Affleck știu ce presupun carierele lor și au considerat că este timpul să petreacă puțin timp singuri. Aceștia cred că timpul petrecut departe unul de celălalt le va ajuta relația.

„Singurul lucru care face ca relația lor să fie atât de unică este că ei știu mai bine decât oricine altcineva rigorile pe care le presupun carierele lor. Petrecerea timpului separat îi face mai puternici și este perfect pentru că, atunci când sunt despărțiți, câștigă mulți bani. Este o situație de câștig-câștig”, a dezvăluit sursa pentru Hollywood Life. Cei doi continua să păstreze legătura, chiar dacă nu sunt unul lângă celălalt.

Ce spun apropiații despre celebrul cuplu

Întotdeauna vorbesc, îşi trimit mesaje, stau pe FaceTiming. Iar timpul pe care îl petrec departe unul de celălalt va face ca reîntâlnirea să fie mult mai dulce. JLo știe că soțul ei va fi acolo pentru ea, indiferent ce se va întâmpla”, a mai spus sursa, pentru presa străină.

O altă sursă din apropiații cuplului a ținut să precizeze faptul că Ben și JLo au purtat discuţii deschise despre menţinerea unui echilibru între carieră și relație. „Ei înțeleg perfect că vor exista momente în care nu vor putea fi împreună. Ştiu amândoi asta și au discutat pe larg de-a lungul relației lor, așa că nu este nimic nou. Sigur, despărțirea atât de curând după nunta lor nu este de dorit. Dar ei știu că au toată viața înainte”, a mai spus sursa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: