Redactia.ro
Home » Homepage » Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, ajunge în România. Programul oficial al soției lui Joe Biden

Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, ajunge în România. Programul oficial al soției lui Joe Biden

Jill Biden, soția președintelui american Joe Biden, ajunge astăzi în România, într-o vizita oficială de două zile în țara noastră. Prima Doamnă a SUA va ajunge mai întâi la baza militară Mihail Kogălniceanu de la Constanța, urmând ca apoi să vină la București.

Prima Doamnă a SUA vine în vizită în România. A doua vizită oficială, dar prima de când Casa Albă a devenit reședința sa oficială. Jill Biden a mai venit în România și în 2014, alături de actualul președinte al SUA, atunci când acesta era vicepreședinte.

Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, ajunge în România

Jill Biden a postat, la primele ore ale dimineții, pe contul oficial de Twitter, un mesaj în care și-a anunțat sosirea în țara noastră și în Slovacia.

„În drum spre România şi Slovacia pentru a petrece Ziua Mamei cu mame şi copii ucraineni care au fost forţaţi să-şi părăsească casele din cauza războiului lui Putin. De asemenea, voi vizita trupele americane şi voi exprima recunoştinţa pentru eforturile de ajutorare ale ţărilor vecine şi ale lucrătorilor umanitari”, a transmsi Prima Doamnă a SUA.

Programul oficial al soției lui Joe Biden

Iată cum arată programul oficial al primei doamne a SUA în România

Vineri, 6 mai: Jill Biden va vizita baza de la Mihail Kogălniceanu, unde se va întâlni cu membrii serviciului militar din Statele Unite. Seara, ea va pleca în București.

Sâmbătă, 7 mai: Prima Doamnă se va întâlni cu membrii Guvernului României, personalul Ambasadei SUA, lucrătorii implicați în acțiuni de ajutor umanitar, precum și profesorii care îi ajută pe copiii ucraineni refugiați să se integreze într-un mediu școlar stabil și sigur.

Sâmbătă seară, Jill Biden va călători la Bratislava, unde se va întâlni cu personalul Ambasadei Statelor Unite înainte de a pleca a doua zi spre Kosice şi Vysne Nemecke, Slovacia, pentru a se întâlni cu refugiaţi ucraineni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: