Redactia.ro
Home » Monden » John Travolta este de nerecunoscut! Actorul arată din ce în ce mai rău după moartea soției

John Travolta este de nerecunoscut! Actorul arată din ce în ce mai rău după moartea soției

GALERIE FOTO (5) John Travolta este de nerecunoscut! Actorul arată din ce în ce mai rău după moartea soției

John Travolta a ajuns de nerecunoscut! Actorul s-a schimbat total de când i-a murit soția, fiind răpusă de cancer. Fanii sunt uimiți de cât de mult a îmbătrânit!

John Travolta este de nerecunoscut

John Travolta și-a șocat fanii după ultimele sale apariții. Cu barbă, ras în cap și vizibil îmbătrânit, actorul nu mai amintește deloc de Travolta cel sexy din iconicul ”Grease” sau din ”Uite cine vorbește!”. Un eveniment tragic din viața lui l-a arcat enorm și pare că încă nu și-a revenit.

În iulie 2020, John Travolta și-a pierdut soția! De atunci, actorul pare să nu-și mai revină, iar ultima sa apariția i-a șocat pe fani. Vizibil îmbătrânit, actorul e de nerecunoscut!

John Travolta este de nerecunoscut! Actorul arată din ce în ce mai rău după moartea soției

La finalul anului 2020, actorul John Travolta a postat pe contul său de Instagram un filmuleț emoționant, prin intermediul căruia le-a mulțumit fanilor săi pentru sprijinul pe care i l-au arătat după moartea soției sale, Kelly Preston, care a pierdut lupta cu cancerul.

”Am vrut să profit de acest moment pentru a mulţumi fiecăruia că m-aţi sprijinit într-un mod incredibil în acest an”, le-a transmis John Travolta fanilor săi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

În urmă cu 11 ani, John Travolta și-a pierdut fiul

John Travolta și-a pierdut și soția la 11 ani de când și-a pierdut și unul din fii. Moartea actriței a fost devastatoare pentru el. În ultimii doi ani, actrița Kelly Preston a fost extrem de discretă în privința stării ei de sănătate.

John Travolta este de nerecunoscut! Actorul arată din ce în ce mai rău după moartea soției

Cei doi s-au cunoscut în 1987, pe platourile de filmare ale producției „The Experts” şi s-au căsătorit în 1991, la Paris. Au avut trei copii, Ella (20), Benjamin (9) și Jett, care a decedat pe când era adolescent.

”Era un suflet luminos, frumos și iubitor, care avea grijă profundă de ceilalți și care dădea viață la tot ceea ce atingea. Familia vă cere să înțelegeți nevoia de confidențialitate în acest moment”, s-a arătat în mesajul transmis de familia lui John Travolta.

După ce a făcut anunțul morții soției sale, John Travolta a anunțat că în perioda următoare se va retrage pentru a se ocupa de copiii lui, îndurerați după ce și-au pierdut mama.

John Travolta este de nerecunoscut! Actorul arată din ce în ce mai rău după moartea soției

”Cu durere, vă anunț că frumoasa mea soție Kelly a pierdut bătălia de doi ani cu cancerul de sân. Ea a luptat curajos, având dragostea și sprijinul atâtor persoane. Familia mea și cu mine vom fi veșnic recunoscători medicilor și asistentelor, tuturor centrelor medicale care au ajutat, precum și multor prieteni și persoane dragi care au fost alături. Voi petrece ceva timp cu copiii mei care și-au pierdut mama, așa că iertați-mă dacă nu veți mai auzi de noi o vreme. Dar să știți că voi simți dragostea voastră în săptămânile și în lunile următoare, pe măsură ce ne vindecăm. Toată dragostea”, a scris actorul pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: