Redactia.ro
Home » Monden » John Travolta mărturii emoționante despre moartea soției sale. Ce l-a întrebat fiul său de 10 ani

John Travolta mărturii emoționante despre moartea soției sale. Ce l-a întrebat fiul său de 10 ani

John Travolta și Kelly Preston au fost unul dintre cele mai celebre și mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Din nefericire povestea lor de iubire s-a sfârșit în 2020, când frumoasa Kelly Preston s-a stins din viață. Actrița a murit din cauza unei boli necruțătoare, cancer la sân. Cei doi au împreună un băiețel de 10 ani, iar John Travolta a fost nevoit să îi explice fiului său de ce mama lui nu mai este.

John Travolta mărturii emoționante despre familie și drama sa

În timpul unui episod recent al seriei Peacock, Hart to Heart , a lui Kevin Hart , comediantul și actorul s-au așezat alături de John Travolta pentru o conversație amplă despre cariera sa timpurie, de la New York la Los Angeles. În timpul discuției, actorul a abordat subiecte foarte personale, trecerea în neființă a soției sale Kelly Preston și a fiului său Jett. 

Când vorbea cu Hart despre copiii săi, Travolta a povestit o conversație pe care a avut-o cu fiul său, Benjamin, după ce tânărul de 10 ani l-a întrebat despre îmbătrânire și moarte în timp ce cei doi se plimbau prin cartierul lor într-o noapte târzie. Asta l-a adus pe Travolta la o conversație separată pe care a avut-o cu Ben, care i-a spus odată „pentru că mama a murit, mi-e teamă că vei urma tu”.

Atunci John Travolta spus că a abordat incertitudinea morții împreună cu copilul său, recunoscând pierderea familiei atât a lui Kelly Preston, care a trecut în neființă în 2020 după ce a trăit doi ani cu cancer de sân, cât și a copilului cel mare al cuplului, Jett, care a murit la doar 16 ani.

Nimeni nu știe când vor murii sau cât vor rămâne. I-am spus: „Fratele tău a plecat la 16 ani – prea tânăr. Mama ta a plecat la 57. A fost prea tânără. Dar cine să spunăcând vom muri? Am spus că pot muri mâine. Oricine poate. Așadar, să ne uităm la viață, că și moartea este parte a vieții. Vedeți, nu știți exact când veți muri. Doar faci tot posibilul încercând să trăiești cât mai mult posibil.„, a spus John Travolta în interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: