Redactia.ro
Home » Știri » Joker din Onești, artist tatuator, a fost arestat chiar înainte de a-și lua în brațe fiica pe care n-a mai văzut-o de opt ani. Care e povestea lui

Joker din Onești, artist tatuator, a fost arestat chiar înainte de a-și lua în brațe fiica pe care n-a mai văzut-o de opt ani. Care e povestea lui

GALERIE FOTO (2) Rămâne de văzut însă ce se va întâmpla mai departe în cazul lui și dacă autoritățile îi vor da voie să fie tată pentru fiica lui.

Joker din Onești, un artist tatuator cunoscut pe plan local mai degrabă, a fost arestat chiar înainte de a-și lua în brațe fiica pe care n-a mai văzut-o de opt ani. Iată care este povestea lui dramatică și ce mărturii a făcut acesta.

Joker din Onești, artist tatuator, a fost arestat chiar înainte de a-și lua în brațe fiica pe care n-a mai văzut-o de opt ani. Care e povestea lui

Liviu Tătaru e cunoscut drept Joker din Onești, este de meserie artist tatuator, a apărut în videoclipuri muzicale și a organizat mai multe campanii umanitare. Pe plan personal, însă, bărbatul trece printr-o poveste care îl macină de ceva timp. Joker nu mai știe nimic de fiica lui adolescentă după ce mama ei ar fi luat-o în Anglia acum opt ani și nu i-ar mai fi permis acestuia să o vadă de foarte mult timp. Tatăl se topește de dorul ei și își dorește să îi fie aproape.

„Am 44 de ani, 1.81, 96 de kile, tatuat din cap până în picioare, trecut prin foc și sabie și… ghici ce?! Plâng ca un copil în clipa asta de dorul ei… De dorul Aliei. Nu doresc celui mai mare dușman să fie în pielea mea, măcar pentru o secundă!”, a spus Joker, în mediul online.

Rămâne de văzut însă ce se va întâmpla mai departe în cazul lui și dacă autoritățile îi vor da voie să fie tată pentru fiica lui.
Foto: Facebook / Liviu Tataru

Totul pare a fi împotriva lui, însă.

Se pare că acum, după ce a câștigat procesul pentru a-și vedea fiica și a mers 2.500 km să o vadă, de ziua ei, Joker din Onești a ajuns în arest pe motiv că ar fi „hărțuit-o” pe mamei fetei, conform Spynews.ro. Și uite-așa, în loc să își îmbrățișeze fiica, Joker s-a trezit după gratii.

 

„Ziua de naștere a fiicei mele am petrecut-o singur după acea ușă de metal, tremurând de frig pe salteaua aia rece. Singurul plus din toată treaba asta este că nu am fumat nici măcar o țigară în cele 24 de ore de arest, am băut doar apă și nu am mâncat deloc. Însă cel mai mare minus a fost că nu reușeam și încă nu reușesc să înțeleg de unde atâta răutate în cei care m-au vrut acolo, nu-i pot jigni oameni, aș jigni rasa umană, nu le pot numi animalem că aș jigni lumea animală”, a mărturisit Joker.

Joker a ajuns în arest după ce a stat, ore în șir, în fața casei în care locuiește fiica lui. Indicat drept un „hărțuitor”, acesta a fost săltat de poliție și băgat în arest, iar peste trei luni urmează să apară în fața judecătorilor din Marea Britanie pentru a-și susține cauza.

„Un lucru este sigur, îmi voi dovedi nevinovăția și voi merge în continuare cu fruntea sus, pentru că am CONȘTIINȚA curată și nu sunt un frustrat nefericit”, a mai spus Joker.

Momentan, nu se știe care este varianta poveștii fostei iubitei a lui Joker, pentru că nu a fost făcută public. Rămâne de văzut însă ce se va întâmpla mai departe în cazul lui Joker și dacă autoritățile îi vor da voie să fie tată pentru fiica lui, așa cum își dorește.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: