Redactia.ro
Home » Breaking News » UPDATE Joseph Hadad NU a făcut infarct. Primele informații despre starea bucătarului

UPDATE Joseph Hadad NU a făcut infarct. Primele informații despre starea bucătarului

GALERIE FOTO (2)

Joseph Hadad a făcut infarct. Celebrul bucătar a fost transportat de urgență cu ajutorul unei ambulanțe SMURD la un spital din Capitală. Care sunt primele informații despre acest caz:

UPDATE ora 16.50 / 12 februarie 2020. Joseph Hadad NU a făcut infarct

Joseph Hadad a transmis un mesaj admiratorilor săi îngrijorați că starea lu iar putea fi gravă. El a transmis public diagnosticul medicilor.

„Dragii mei, mulțumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare și mulțumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real.

Cunoscutul bucătar a completat:

Se pare că am avut o cădere de tensiune ca urmare a suprasolicitării. Vă doresc tuturor sănătate și, la cel mai mic semn dat de corp, mergeți la medic„, a scris Joseph Hadad pe pagina sa de Facebook.

Acum mă simt mai bine, totul este sub control. Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine și, ca un om precaut, am preferat să nu aștept fără să iau măsuri.

Chef Joseph Hadad a fost transportat la spital de urgență în dimineața zilei de miercuri, 12 februarie, după ce a suferit un infarct. Celebrul bucătar a fost internat în spitalul CC Iliescu din Capitală, potrivit jurnaliștilor de la Antena 3.

Momentan, se știe că acesta a acuzat stări rău la domiciliul său, iar ulterior a făcut infarct. Echipajul SMURD, sosit la puțin timp la fața locului, i-a acordat primul ajutor și a reușit să-l stabilizeze.

joseph hadad

Joseph Hadad, jurat în cadrul emisiunii „Top Chef”

Joseph Hadad și-a făcut debutul în televiziune grație emisiunii difuzate de postul de televiziune Antena 1, „Top Chef”. Alături de Nicolai Tand și Tudor Constantinescu, Joseph Hadad a bucurat milioane de români cu emisiunea-fenomen. Show-ul era prezentat de Alina Pușcaș.

Bucătarul deţine secretele a peste 2000 de reţete şi a creat, de-a lungul timpului, show-uri culinare pentru celebrităţi precum Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson, Robert de Niro, Bill Clinton, Francois Mitterrand, Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein.

  • Știre în curs de actualizare
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini