Redactia.ro
Home » Sport » Juan Martin del Potro îşi anunţă retragerea. Decizia a uimit pe toată lumea

Juan Martin del Potro îşi anunţă retragerea. Decizia a uimit pe toată lumea

Juan Martin del Potro îşi anunţă retragerea. Decizia a uimit pe toata lumea

Unul dintre cei mai apreciaţi şi iubiţi tenismani din lume, Juan Martin del Potro îşi anunţă retragerea. Argentinianul a luat pe toată lumea prin surprindere când a spus că cel mai probabil nu va mai juca niciodată. Decizia neaşteptată vine după ce jucătorul de 30 de ani a suferit mai multe accidentări în ultimii ani.

Chiar dacă este numărul 12 ATP nu va participa la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Accidentarea la genunchiul drept i-a recidivat şi cel mai probabil va fi din nou operat.
Juan Martin del Potro s-a lovit miercuri la turneul de la Queen’s în meciul cu Denis Şapovalov după ce a alunect. Chiar şi aşa a încheiat meciul, scor 7-5, 6-4. Nu a putut însă continua şi a fost nevoit să se retragă.

„Nu ştiu dacă meciul acesta a fost ultimul din cariera mea. Sper să mă întorc, dar nu ştiu dacă voi putea, în acest moment”, a scris Del Potro, pe Instagram. În ultimii ani a fost în permanenţă sâcâit de accidentări.

Juan Martin del Potro îşi anunţă retragerea. Este a doua întervenţie chirurgicală

Este a doua oară când tenismanul argentinian suferă o astfel de accidentare. Juan Martin del Potro a avut probleme la genunchi în 2018. Argentinianul a suferit o fractură de rotulă dreaptă în meciul cu croatul Borna Corici de la Shanghai, din 11 octombrie 2018. În cariera sa, a câştigat un singur trofeu de Grand Slam, US Open în 2009, când l-a învins în finală pe Roger Federer. Cel mai bun loc în clasamentul ATP a fost 4, atins în ianuarie 2010.
În august 2008 a devenit primul jucător din istoria Asociației Profesioniste care a câștigat primele sale patru trofee în tot atâtea turnee consecutive. În acest sezon pentru el era al cincelea turneu la care participa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini