Redactia.ro
Home » Monden » Judecătorii i-au impus tratament psihiatric lui Fulgy de la Clejani. Despre ce este vorba

Judecătorii i-au impus tratament psihiatric lui Fulgy de la Clejani. Despre ce este vorba

Fulgy

Fulgy de la Clejani a fost un subiect de presă foarte mediatizat pe parcursul acestei veri. Acesta a ieșit în evidență prin fapte penale și comportament șocant față de persoane publice, părinți și autorități. Acum, judecătorii au decis în cazul lui. Ce arată soluția pe scurt dată de judecători în cazul fiului Clejanilor.

Fiul Clejanilor obligat să facă tratament psihiatric de judecători

De curând judecătorii au publicat decizia din cazul fiului Clejanilor. Fugy a făcut numeroase probleme în acest an, de la scandaluri publice până la conducerea sub influența substanțelor. Acum, decizia judecătorilor arată că Fulgy este nevoit să urmeze tratament medical de specialitate.

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului.„, arată decizia judecătorilor.

Poliția i-a deschis un nou dosar penal lui Fulgy de la Clejani

Situația fiului Clejnailor se complică la scurt timp după revenirea acestuia acasă. Poliția a trimis deja un comunicat de presă prin care anunță faptul că într-adevăr i s-a deschis un nou dosar de circulare pe drumurile publice fără permis de conducere. Conform Codului Penal în vigoare, pentru noua ispravă făcută de Fulgy, acesta riscă închisoare de la 6 luni la 3 ani sau amendă.

În data de 30.06.2021, Brigada Rutieră s-a sesizat din oficiu, în urma unui material de presă, cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 23 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din Sectorul 3, în timp ce se afla în perioada în care, conform legii, nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză este cercetată într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive, aflat în instrumentarea polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere din data de 30.05.2021 „,a fost comunicatul Brigăzii Rutiere București.

Etichete: