Redactia.ro
Home » Monden » Julia Chelaru, pregătită să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă. Unde și cum s-ar desfășura evenimentul mult așteptat: „Cu o manea pe final”

Julia Chelaru, pregătită să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă. Unde și cum s-ar desfășura evenimentul mult așteptat: „Cu o manea pe final”

Sursa foto: Fanatik

Julia Chelaru este pregătită să fie mireasă pentru a doua oară. Nunta este pentru ea un eveniment cu totul special.

Viața de cuplu nu a fost ușoară pentru Julia Chelaru

Julia Chelaru este cunoscută din trupa „Exotic”, iar cariera ei este una impresionată. Aceasta a avut parte în viața ei atât de lucruri bune, cât și mai puțin plăcute în plan personal.

Vedeta s-a căsătorit de tânără, având un mariaj de 17 ani a fost alături de Bogdan Jianu. Aceștia s-au despărțit în condiții nefavorabile având parte de un scandal de proporții.

Julia Chelaru, îndrăgostită ca niciodată

Cântăreața nu a lăsat trecutul să îi marcheze viață, astfel că, la scurt timp de la despățirea de Bogdan Jianu, blonda s-a afișat public cu un alt bărbat.

Aceasta a fost cerut în căsătorie și a împărtășit acest eveniment în mod publică:

„Am fost cerută, bineînțeles, că m-a cerut John.

M-a cerut John din al doilea sau al treilea an, categoric că m-a cerut… cum să nu ceri o asemenea bunăciune?”, potrivit Fanatik 

Despre căsătorie: Ea susține că un act legal nu reprezintă neapărat ceva necesar în relația lor. Își dorește ca dragostea dintre ei să dăinuie veșnic.

„John m-a cerut, dar ideea este că în sine căsătoria, asta cu acte, nu mai trăim timpurile alea în care să ne mai legăm la cap dacă nu ne doare. Și el este genul care la fel gândește. Nu despre asta este vorba, să ne legăm să ce?! Care e scopul?!”,  a mai spus Julia Chelaru.

Cum își imaginează nuntă perfectă, Julia Chelaru

Deși nu țin să semneze un act și să ajungă în fața lui Dumnezeu pentru a-și jura iubire, Julie visează, totuși, la o nuntă ca-n povești anul mării:

„Dar mi-aș mai dori dacă s-ar putea să mai fac o nuntă pe gustul meu. La malul mării, frumos… Să ne ia vântul așa puțin rochiile și părul, și tot… Și să fie așa frumos pe stilul ăla americănesc, de ce nu, în care vine un preot și ne spune vreo două, trei vorbe și cu mai multă petrecere, și chiar, și cu o manea pe final. Adică să fie cu un altfel de stil. Mă gândesc să-l rog pe Florin Petrescu să se ocupe el de partea artistică. Va fi ceva așa mai pe natural, nu neapărat pompos, mai normal, mai firesc, mai pe sufletul meu. Mai ca la un Rac așa… un Rac vrea să fie aproape de malul mării, să simtă apa, să nu fie atâta încorsetare. Așa va fi!” 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: