Redactia.ro
Home » Știri » Jurnalul Mădălinei Manole a fost scos la iveală după 26 de ani. Noi dezvăluiri la nouă ani de la moartea artistei

Jurnalul Mădălinei Manole a fost scos la iveală după 26 de ani. Noi dezvăluiri la nouă ani de la moartea artistei

GALERIE FOTO (3)

Mădălina Manole a decedat în urmă cu nouă ani, dar interesul asupra morții sale încă este ridicat, mai ales după ce s-au emis noi ipoteze cu privire la cauza morții sale.

Totodată, un aspect important este și acela că a fost descoperit jurnalul artistei, în care aceasta își nota toate temerile și regretele.

Anul trecut, fratele Mădălinei a publicat pe Facebook câteva rânduri din jurnalul artistei.

„Îmi aduc aminte că eram plecată cel puţin 20 de zile din 30, cât are o lună!
Tot timpul făceam şi desfăceam valizele, îmi era tare dor de patul de acasă, dar sălile arhipline şi zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci când mă vedeau în carne şi oase pe străzile din oraşul lor, păpuşile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele şi scrisorile primite de la fani, melodiile cântate de ei vers cu vers, toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea de artist, dorul de cei dragi de acasă, articolele din presa de scandal, renunţările, sacrificiile, dieta normală a unui artist…’, scria Mădălina Manole, în jurnal.

După 26 de ani a fost descoperită și o pagină din jurnalul acesteia, în care îți amintește de copilăria ei.

“Într-o zi de septembrie, în urmă cu 18 ani, grupe de copii zgomotoși, chemați de clopoțelul de la intrarea școlii generale nr. 6 din Ploiești, năvăleau în clasă luându-și în primire cărțile și caietele care așteptau frumos înșirate pe bănci.
Printre copii, pășește în clasă I, o fetiță slăbuță că un fir de floare, stingheră, timidă, tăcută, puțin speriată. Hărmălaia din jur o face și mai temătoare: cum o să se împace cu acești copii, cu acești „colegi” atât de gălăgioși. Din aceste gânduri o scoate o anumită rumoare.

De câteva minute, doamnă profesoară strigă catalogul, dar fetiță prinsă în gândurile ei vede, aude totul că prin vis. Copiii din jur, când își aud numele, se ridica și strigă tare „Prezent!”. Unii mai răspund la câteva întrebări. Acum, doamnă rostește numele fetiței. Trebuie să-l repete de câteva ori până ea se trezește, se ridică și spune „prezent!”. „Nu te-aud, fetițo! Tu n-ai limbă? Răspunde, te rog, mai tare!”. Fetița repetă „prezent”, dar cu aceeași voce sugrumată de timiditate. O timiditate de care știa că nu va scăpa niciodată, pentru că s-a născut și a crescut cu ea. „Ehei, fată dragă”, îi spune profesoară, „tu o să ai mari probleme cu vocea asta, din pricină timidității tale…” Dacă cei din jur o privesc cu zâmbete, făcând haz de ea, iată în față două fetițe, Gabriela și Milena, care îi transmit un semn de încurajare, de prietenie. „Chiar vom deveni prietene?”, se întreabă fetiță. „Vom vedea. Oricum, am atâta nevoie de prietenie!”, scria Mădălina Manole.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini