Redactia.ro
Home » Știri » „Justițiarul din Berceni” este anchetat pentru hărțuirea fostei iubite. Ce a putut să-i facă tinerei: „A continuat să mă sune”

„Justițiarul din Berceni” este anchetat pentru hărțuirea fostei iubite. Ce a putut să-i facă tinerei: „A continuat să mă sune”

Alex Constandachi, cunoscut in mediul online drept „Justițiarul din Berceni”, este anchetat pentru hărțuirea fostei iubite. Tânărul este acuzat de fosta lui parteneră, că ar fi hărțuit-o de multe ori. Acesta obișnuia să o sune cu număr privat, să-i trimită email-uri sau chiar să meargă la ea acasă.

„Justițiarul din Berceni” este anchetat pentru hărțuirea fostei iubite

Alex Constandachi are 31 de ani și lucrează la o corporație, în vânzări. Acesta a devenit viral, in mediul online, atunci când în timpul liber a început să organizeze operațiuni de flagrant pentru presupuși prădători sexuali, alături de alți membri ai proiectului Justițiarul de Berceni, majoritatea voluntari pe care i-a cunoscut după ce i-a crescut notorietatea.

„La nivelul Secției 11 Poliție există un dosar penal înregistrat, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, potrivit IGPR.

Ce a putut să-i facă tinerei

Alexandru Constandachi și Diana au început o relație în februarie 2020. Cei doi s-au întâlnit de câteva ori, în prima lună de relație, iar după ce s-au certat și el ar fi înjurat-o, povestea lor de dragoste lor s-a terminat. Aceștia ar fi rămas prieteni, iar după câteva luni au încercat din nou să fie împreună. Se pare că neînțelegerile dintre ei au reapărut, iar în septembrie a urmat o nouă despărțire, de data asta definitivă.

Am blocat zeci de numere de telefon și adrese de e-mail. La fel și numărul său personal, dar a continuat să mă sune cu număr necunoscut. Am peste 100 de apeluri la care nu am răspuns niciodată. Nici la ușă nu i-am răspuns niciodată în această perioadă”, a spus tânăra, în plângerea pe care a depus-o la Poliție două luni mai târziu.

Pe data de 15 septembrie, când a ieșit din apartament, tânărul era în scara blocului, o aștepta pe Diana. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din bloc și pe care Libertatea le publică se vede cum Justițiarul nu a lăsat-o să iasă, i-a blocat drumul spre ușa blocului, a tras-o de mai multe ori spre el și a imobilizat-o. La numai trei zile de la incidentul din scara de bloc, Diana a fost din nou vizitată de Justițiar. I-a bătut la ușă câteva ore, făcând ture pe scările din bloc. Apoi, i-a aruncat cu pietre în geam. „Îmi striga numele, spunând să ies la geam că altfel vine el iar. Mi-a trimis un e-mail spunând: ‘answer me („răspunde-mi”, n.r.) sau mă întorc la noapte’”, povestește Diana, potrivit Libertatea.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: