Redactia.ro
Home » Homepage » Kamala Harris, Vicepreședintele Statelor Unite, a ajuns în România

Kamala Harris, Vicepreședintele Statelor Unite, a ajuns în România

GALERIE FOTO (3)

Kamala Harris, vicepreședintele Statelor Unite, a ajuns vineri în România. După o vizită în Polonia, oficialul american vine în țara noastră pentru să transmită un mesaj de solidaritate cu aliații de pe flancul estic al NATO.

Este o vizită istorică pentru România, Kamala Harris, vicepreședintele Statelor Unite, a aterizat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București.

Kamala Harris, Vicepreședintele Statelor Unite, a ajuns în România

În jurul orei 13.30, Kamala Harris a ajuns în România, cu avionul Air Force 2. După ce echipele de securitate au verificat pentru mai multe minute ieșirea, scara și împrejurimile avionului, vicepreședintele SUA a coborât din aeronava care a adus-o la București, fiind întâmpinată de delegația României.

Primul om cu care s-a întâlnit Kamala Harris este Delia Dinu, șefa de protocol a Administrației Prezidențiale. Mai apoi, Vicepreședintele SUA i-a salutat pe Bogdan Aurescu și ambasadorul român în SUA, Andrei Muraru.

La sosirea în România, vicepreședintele SUA a fost întâmpinată cu un buchet de flori primit de la ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu. În cele din urmă, a fost nevoită să paseze florile echipei sale.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Pentru vizita sa în România, Kamala Harris a ales să poarte o ținută sobră, neagră complet, formată dintr-un pardesiu lung și un costum elegant, compus din sacou și pantaloni. Ca încălțăminte, a ales pantofi negri, în ton cu ținuta.

Ulterior, vicepreședintele Statelor Unite a plecat spre Palatul Cotroceni, unde este așteptat de Klaus Iohannis.

Kamala Harris în România. Vicepreședintele SUA, întâlnire cu președintele Iohannis la Cotroceni

Vicepreședintele Statelor Unite Kamala Harris se întâlnește, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis. La întrevedere va participa şi premierul Nicolae Ciucă.

Ceremonia primirii oficiale va avea loc la ora 14,00, pe platoul de ceremonii de la Cotroceni. Va fi urmată de fotografia oficială în Holul de onoare. Iohannis şi vicepreşedintele SUA vor avea loc convorbiri tete-a-tete şi convorbiri oficiale. La finalul întâlnirii, la ora 15,30, vor susţine declaraţii de presă comune.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini