Redactia.ro
Home » Monden » Kate Middleton a fost criticată pentru că a încălcat protocolul regal

Kate Middleton a fost criticată pentru că a încălcat protocolul regal

GALERIE FOTO (2)

Kate Middleton a fost criticată de fani pentru că ar fi încălcat protocolul regal. Aceasta ar fi încălcat regulile Casei Regale atunci când i-a arătat grădina Chelsea Flower Show, Reginei Elisabeta a II-a.

Ducesa de Cambridge a întâmpinat-o pe bunica soțului său cu un sărut pe obraz atunci când aceasta a venit să viziteze grădina amenajată de Kate Middleton.

Ducesa de Cambridge a salutat-o pe bunica soțului său cu un sărut pe obraz când aceasta a ajuns la Chelsea Flower Show.

Regina Elisabeta a vizitat grădina creată de Kate Middleton inspirată fiind de copilărie, dar și de tradițiile Familiei Regale.

Kate și William au petrecut o zi întreagă promovând grădina. Înainte de venirea Reginei Elisabeta cei doi și-au schimbat ținutele. Cei doi s-au întors la intrarea principală pentru a o întâmpina pe Regină.

Suverana a făcut și o glumă la adresa celor doi. Ea a spus că William și Kate Middleton arată „inteligenți” înainte de a le da câte un sărut pe obraji.

Acest gest i-a revoltat însă pe mulți fani ai Familiei Regale, aceștia susținând că sărutul pe obraz nu este potrivit cu statutul pe care cei trei îl au. Se pare însă că fanii s-au înșelat. Potrivit experților regali membrii Familiei Regale se pot saluta sărutându-se pe obraz, dacă au un grad de rudenie apropiat.

Regina Elisabeta obișnuiește să întâmpine în acest fel mai multe rude de-ale sale. Printre acestea se numără și Prințul Harry, Camilla și acum Kate.

Ținutele celor doi au fost unele adecvate vizitei pe care au primit-o de la monarhul britanic. Pentru această întâlnire Kate a purtat o rochie albastru cu alb cu imprimeuri florale semnată Erdem. Nici Prințul William nu a fost mai prejos. El a ales un costum bleumarin cu cravată albastră.

Regina Elisabeta a II-a nu a fost singurul membru al Familiei Regale britanice care a vizitat grădina lui Kate. Ducii de Cambridge și-au dus cei trei copii, pe Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis să petreacă puțin timp în aer liber, la Chelsea Garden Show, grădina pe care mama lor a amenajat-o inspirată fiind de copilăria ei, dar și de tradițiile Familiei Regale.
Citeşte întreaga ştire: Kate Middleton, criticată de fani pentru că ar fi încălcat protocolul regal

Citește și: De ce își îmbracă Ducii de Cambridge copiii atât de bătrânicios?

Loading...