Redactia.ro
Home » Monden » Kate Middleton, însărcinată a patra oară? S-a dat de gol în Irlanda

Kate Middleton, însărcinată a patra oară? S-a dat de gol în Irlanda

Kate și William formează cel mai îndrăgit, dar și cel mai urmărit, cuplu regal. Nunta lor, dar și nașterele celor trei copii au constituit motiv de maximă audiență în rândul britanicilor, dar și a întregii lumi. Recent, cei doi au purtat o îndatorire regală în Irlanda. Ducii de Cambridge au reprezentat coroana britanică și au vizitat cuplul prezidențial irlandez. Acolo, însă, s-au născut câteva speculații în legătură cu o nouă sarcină în cazul Ducesei de Cambridge. Așadar, să fie Kate Middleton însărcinată a patra oară?

Kate Middleton, însărcinată a patra oară?

La îndatorirea din Irlanda, Kate Middleton a purtat un frumos trench verde, culoarea reprezentativă a irlandezilor. Numai că, într-o anumită fotografie realizată în timpul acestei vizite, s-a văzut o burtică proeminentă. În mediul online, această imagine a creat o adevărată isterie. Mulți dintre simpatizanții regali s-au întrebat dacă nu cumva Ducesa de Cambridge ar fi însărcinată a patra oară. „Însărcinată”, ”Se vede o burtă acolo”, „E Kate iar gravidă”, au fost doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online.

Kate a suferit de „Hyperemesis gravidarumpe timpul sarcinilor

Odată cu cei care au afirmat că ar fi însărcinată cu al patrulea copil, au existat și voci care au susținut contrariu. Aceștia din urmă spun că sunt foarte puține șanse ca aceasta să fie însărcinată, dat fiind faptul că, de regulă, în primul trimestru se confruntă cu stări de rău. Ei spun că afecțiunea de care suferă ducesa, „hyperemesis gravidarum”, i-ar fi făcut imposibilă o apariție oficială. Ne amintim cu toții că pe parcursul celor trei sarcini, Kate a acuzat stări de rău și a suspendat aparițiile oficiale. De altfel, în cazul sarcinii cu Louis, Kate a fost nevoită să recunoască sarcina înainte de termen. Din cauza stărilor de rău, ea a fost forțată să renunțe la aparițiile publice încă din luna a doua de sarcină.

 

View this post on Instagram

 

Hello Ireland! 🇮🇪🇬🇧 Dia Daoibh, daoine na hÉireann! 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: