Redactia.ro
Home » Monden » Katy de la Insula Iubirii a rămas singură. Ionuț și Marius i-au întors spatele pentru totdeauna

Katy de la Insula Iubirii a rămas singură. Ionuț și Marius i-au întors spatele pentru totdeauna

La Insula Iubirii, sezonul șase, concurenții au trăit momente atât de extaz cât și momente tragice. Iată că pentru unul dintre cuplurile acestui nou sezon, așteptarea a luat sfârșit.

Katy și Ionuț au fost întrebați de către Radu Vâlcan dacă doresc să mai continui aventura pe insulă sau doresc să plece acasă ca un cuplu. După minute întregi în care au stat îmbrățișați, cei doi au ales să pleci acasă împreună și să lase competiția departe de ei . 

Spre surprinderea tuturor acesta nu a fost un basm și odată ce au dat ochii cu realitatea lucrurile s-au schimbat . Iată ce s-a întâmplat între cei doi!

Katy şi Ionuţ și-au spus adio

Radu Vâlcan i-a întrebat: „Veţi pleca de pe insulă împreună, singuri sau cu un alt partener?”

La această întrebare, Katy și Ionuț au reacționat imediat. Cei doi au hotărât să meargă acasă ca un cuplu, exact așa cum au venit pe Insula Iubirii. Totuși cei doi nu au trecut acest test suprem și au ales să-și se pare drumurile indiferent de locația în care se aflau. 

Întorşi în ţară, Katy a simţit să facă schimbări în viaţa ei și nu-l uitase încă pe Marius. Aşa că a mai încercat să se apropie de ispita de care se îndrăgostise. 

Ionuț nu a fost de acord cu jocul ei la două capete, astfel că a ales să pune capăt definitv poveștii de dragoste dintre ei. 

Ce a mărturisit Marius, ispita de la insula iubirii 

Marius este cel de care se îndrăgostise Katy pe insula iubirii. În urma competiției, acesta a fost căutat de ea pentru a încerca să se reapropie.

Marius a lămurit situația în ceea ce privește o relație: 

„A fost o perioadă de timp când ea mă căuta să îmi propună să ne vedem, îmi dădea de înţeles că îşi doreşte ceva mai mult. Însă am făcut-o să înţeleagă că eu nu îmi doresc o relaţie cu ea, m-am simţit minţit că nu şi-a asumat ceva când eram pe Insulă. Am luat decizia de a-i spune că sunt cu cineva, ca să înţeleagă că nu sunt interesat. Nu ştiu dacă s-ar mai fi întors la Ionuţ, dacă eu mi-aş fi dorit o relaţie cu ea!”, a mărturisit Marius, potrivit libertatea.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: