Redactia.ro
Home » Știri » Kaufland vine cu oferte de nerefuzat. Va fi bătaie mare la rafturi, pentru că cele mai căutate produse vor fi reduse la jumătate de preț

Kaufland vine cu oferte de nerefuzat. Va fi bătaie mare la rafturi, pentru că cele mai căutate produse vor fi reduse la jumătate de preț

Kaufland vine cu oferte de nerefuzat. Va fi bătaie mare la rafturi, pentru că cele mai căutate produse vor fi reduse la jumătate de preț. Ce trebuie să știe toți clienții.

Kaufland vine cu oferte de nerefuzat

Cum toate supermarketurile au intrat de mult timp în spiritul sărbătorilor de iarnă, la fel s-a întâmplat și-n cazul Kaufland. Românii vor avea parte de surprize de proporții atunci când vor merge să-și facă cumpărăturile pentru masa de sărbători. Kaufland va avea oferte de nerefuzat, pentru care va fi mare bătaie la rafturi. Mai sunt câteva zile până la Moș Nicolae, așa că oamenii se pregătesc din timp și merg să cumpere cadouri pentru cei dragi. Așa că, retailerul german vine în ajutorul clienților săi cu mai multe oferte speciale la cele mai căutate produse din această perioadă.

Kaufland le-a dat o veste importantă clienților săi, chiar de Ziua Națională a României. Retailer-ul german s-a gândit să le facă un cadou clienților săi și a redus cu 50% mai multe produse care sunt la mare căutare în această perioadă. Acest lucru se întâmplă la mai multe jucării, mai ales că vin sărbătorile, iar Moș Nicolae și Moș Crăciun trebuie să-și facă apariția. Începând de joi, 1 decembrie, și până pe data de 6 decembrie, Moș Nicolae, dar și părinții care vor să îi dea o mână de ajutor vor avea 50% reducere la jucăriile din Kaufland. Aceasta ofertă este, bineînțeles, pentru toată lumea.

Decizie drastică luată de marile margazine

Războiul din Ucraina are un impact puternic asupra întregii lumi, cel mai mult se resimte în industria energetică și cea alimentară. Prețurile au crescut considerabil, iar alimentele pe care odată ți le cumpărai cu ușurință, acum abia ți le mai permiți. Acum, patronii lanțurilor de hipermarkerturi și supermarketuri au decis să facă economie și au redus la limita minimă orice consum sau cheltuială care era în plus. Au redus programul și au început să investească în tehnologie cu eficiență energetică mai bună sau în metode de producție proprie a energiei.

Mai multe lanțuri de magazine au înlocuit vitrinele vechi, care consumau foarte mult curent, cu unele mai economice. Au pus panouri voltaice și astfel au limitat consumului de energie electrică. De altfel, după terminarea programului iluminarea în parcarea și în fața magazinelor nu se mai face.

„Magazinul este încălzit dar nu folosim gaze, ci mai degrabă e un sistem care recirculă căldura produsă de angrenajele de frig, iar iarna o transformă în căldură în pardoseală. Vara o transformă în aer condiționat pentru răcire”,  a explicat Valer Hancas, director de comunicare, notează România TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: