Redactia.ro
Home » Monden » Kelly Osbourne nu a crezut niciodată că va trăi la 35 de ani, dar a ajuns de nerecunoscut! Cum arată după ce a slăbit peste 40 de kilograme

Kelly Osbourne nu a crezut niciodată că va trăi la 35 de ani, dar a ajuns de nerecunoscut! Cum arată după ce a slăbit peste 40 de kilograme

GALERIE FOTO (6)

Kelly Osbourne a devenit total de nerecunoscut la cei 35 de ani, pe care niciodată nu se aștepta să-i împlinească, după episoadele de alcool și droguri din viața sa. Însă acele vremuri sunt de mult apuse, iar acum fiica legendarului Ozzy Osbourne își șochează fanii doar cu noul look. Arată incredibil după ce a slăbit peste 40 de kilograme!

Kelly Osbourne a slăbit peste 40 de kilograme în ultimile ani și acum arată incredibil! Dacă ne uităm acum peste pozele pe care le postează atrista pe Instagram, pare că e vorba de o cu totul altă persoană! Iar fanii au reacționat imediat! Mai toate comentariile pe care le primește în prezent fata lui Ozzy Osbourne fac referire la noua ei înfățișare, în ciuda altor subiecte.

Kelly Osbourne, de nerecunoscut!

Schimbarea lui Kelly Osbourne a venit însă treptat, în ultimii 7 ani, și nu ca fiind o transformare radicală după operația suferită în 2018, așa cum lăsau să se înțeleagă unele tabloide britanice.

Din 2014, Kelly Osbourne le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram cum a început să facă schimbări. De la an la an, corpul artistei este din ce în ce mult mai suplu.

Pentru a ajuta organismul să slăbească, Kelly Osbourne a apelat la o operație de micșorare a stomacului. Însă asta nu e doar atât. Artista a ales să facă și sport, are o dietă de urmat, așa că ne așteptăm la diferențe din ce în ce mai mari.

Fiica legendarului Ozzy s-a declarat extrem de mulțumită de decizia de a-și pune inelul gastric.

„Am făcut operația, nu mă interesează ce spun ceilalți. Am făcut-o și sunt mândră de asta, nu am de ce să mint în legătură cu acest subiect. Dar vreau să fie clar: mi-am pus inel gastric, nu mi-am tăiat stomacul. Și chiar se schimbă dimensiunea stomacului. A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o pentru mine”, a declarat vedeta într-un interviu The Sun.

Kelly Osbourne, despre consumul de droguri și alcool

Kelly Osbourne a recunoscut că „nu a crezut niciodată că va trăi la 35 de ani”, vorbind cu sinceritate despre consumul de droguri și alcool. Fiica lui Ozzy a vorbit deschis și despre luptele sale cu dependența de droguri și alcool, a mărturisit că obișnuia să fie într-o „ceață de mahmureală și retrageri”.

Însă a pus punct acestor adicții în 2017, momentul în care a început a schimbat să se schimbe radical.

Kelly Osbourne: „Nu m-am gândit niciodată că voi trăi la 35 de ani”

„Nu m-am gândit niciodată că voi trăi la 35 de ani. Mulți dintre prietenii mei nu au reușit și să-i duc pe ultimul drum, la înmormântare, a fost extrem de greu. Am avut vina supraviețuitorului mult timp.”, a mai explicat Kelly.

Fiica lui Ozzy Osbourne a mai făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare despre aceea perioadă.

„Nu am dormit niciodată cu adevărat, ci mai mult am leșinat după ce am băut sau am luat ceva de undeva… Nu știu cum și de ce am făcut-o atâta timp. Mi-am îmbălsămat corpul”, a mărturisit Kelly Osbourne într-un podcast “The Recovery” al lui DJ Fat Tony, potrivit MetroUK.

Retrăind momentul în care a decis să primească ajutor pentru problemele cu alcoolul și drogurile, Kelly a dezvăluit:

„Nu mai fusesem la un magazin alimentar de trei ani! M-am gândit că nu mai vreau să trăiesc așa. Mi-am dat seama că nu voi reuși. Aș muri, dacă aș continua să fac asta.”.

Iar acel moment a transformat-o pe Kelly Osbourne de astăzi, care e admirată din toate punctele de vedere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: