Redactia.ro
Home » TV » Kevin Spacey, prima apariție sub lumina reflectoarelor după acuzațiile care l-au scos din lumea filmului. Cum arată la 62 de ani starul de la Hollywood

Kevin Spacey, prima apariție sub lumina reflectoarelor după acuzațiile care l-au scos din lumea filmului. Cum arată la 62 de ani starul de la Hollywood

GALERIE FOTO (5)

Kevin Spacey revine la actorie, după acuzațiile care l-au scos din lumea filmului. Iată cum arată acum superstarul de la Hollywood, la 62 de ani.

După scandalul care a cutremurat lumea filmului de la Hollywood, iată că celebrul Kevin Spacey a reapărut pe platourile de filmare! Superstarul a fost văzut la filmările filmului Peter Five Eight, care au avut loc recent în Dunsmuir, California.

În vârstă de 62 de ani, Kevin Spacey a fost surprins purtând o ținută în care predomina negrul, în timp ce își aprindea o țigară în timp ce interpreta al doilea său rol de film, de după scandalul numeroaselor acuzații de agresiune sexuală ce au ieșit la iveală în 2017 și i-au zdruncinat serios cariera.

Kevin Spacey, prima apariție după acuzațiile care l-au scos din lumea filmului

Producția independentă în care apare Kevin Spacey îl are ca regizor pe Michael Zaiko, cunoscut și pentru efectele vizuale din Cars 3 și Incredibles 2. Din primele informații, în film va juca și actrița Jet Jandreau, deși nu se știe nimic altceva despre film.

Kevin Spacey a fost văzut pe platourile de filmare înconjurat de câțiva oameni din producție. Superstarul de la Hollywood purta un pardesiu cu guler, de culoare închisă, și o pereche de pantaloni în ton cu piesa vestimentară predominantă.

De asemenea, actorul a fost surprins și într-o ținută neagră, purtând o maletă de culoare neagră, care lasă la vedere ceva schimbări fizice.

La prima vedere, actorul a luat câteva kilograme în plus şi își poartă părul într-un mod în care nu des fanii l-au mai văzut. Cu toate acestea, Spacey a părut destul de relaxat la filmări, în ciuda perioadei grele pe care a traversat-o. Este al doilea rol care i se oferă lui Kevin Spacey după scandalul agresiunilor. Mai exact, în luna mai 2021, celebrul actor a filmat în Italia pentru pelicula regizată de Franco Nero, The Man Who Drew God.

Kevin Spacey, acuzații grave de la zeci de tineri

Kevin Spacey a avut parte de o lovitură grea pentru cariera sa. În 2017, peste 20 de tineri au acuzat fosta vedetă House Of Cards de abateri sexuale. Cu toate acestea, Spacey a continuat să respingă toate acuzațiile privind orice fel de agresiune.

Însă mai marii din producția de film de la Hollywood nu au rămas indiferenți în fața scandalului în care Kevin Spacey a fost implicat. Așa se face că întreaga reputație și carieră a superstarului a fost grav afectată după acel moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: