Redactia.ro
Home » Monden » Kim Kardashian se apără după ce fanii susțin că și-a scos buricul din fotografii cu Photoshop: „Asta e o prostie!”

Kim Kardashian se apără după ce fanii susțin că și-a scos buricul din fotografii cu Photoshop: „Asta e o prostie!”

GALERIE FOTO (2)

Kim Kardashian a fost acuzată pentru că părea că și-a șters buricul de la o poză recentă prin intermediul Photoshop. Vedeta de reality-show a respins rapid acuzațiile: „Bună încercare, troli!”

Reacția vedetei Kim Kardashian la acuzațiile fanilor

Kimberly Noel Kardashian, antreprenor, fotomodel și vedetă de televiziune din Statele Unite, una dintre cele trei fiice ale lui Robert Kardashian nu a ezitat niciodată să-și exprime părerea în mod public: 

„Haideți, băieți!”, a scris vedeta Kardashians, în vârstă de 41 de ani, prin intermediul Instagram Story, alături de o captură de ecran a unui articol despre presupusa greșeală din social media:

„Serios! Este atât de prostesc! Pretinzând că mi-am photoshopat buricul????”

 Kim Kardashian ripostează la acuzațiile stupide de Photoshop

Într-o altă postare Instagram Story, mogulul machiajului a continuat să țintească criticile:

„Nesiguranța buricului?! Ei bine… de ce nu te îndrepți spre „skims.com” ( un site de lenjerie intimă) pentru a ascunde acel buric flasc al tău cu o pereche grozavă de lenjerie intimă cu talie înaltă, așa cum am făcut eu! Cu plăcere!!!”

Vedeta de reality-show nu este străină de faptul că a luat foc pe rețelele de socializare, mai ales când vine vorba de retușarea fotografiilor. În 2018, Kardashian a abordat afirmațiile potrivit cărora a făcut o greșeală atunci când a editat o fotografie cu ea însăși, deoarece mașina din spatele ei părea distorsionată.

Celebritățile ripostează pe rețelele de socializare

„Văd pe internet și pe site-urile de știri că am suferit o „eroare de Photoshop”. Atât de ridicol!”, a scris atunci originara din California într-o postare pe blogul personal. 

„Am repostat pe Instagram o fotografie pe care un fan o postase deja, i-am adăugat doar un filtru. Se pare că fanul a oglindit fotografia, acesta fiind motivul pentru care mașina arată așa. Deci, acest lucru este de fapt foarte amuzant pentru mine! Cine ar face ca o mașină să arate așa în Photoshop?!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: