Redactia.ro
Home » TV » Kira Hagi, celebră fără a fi fata lui tata. ”Iubesc România, sufletul meu e aici”

Kira Hagi, celebră fără a fi fata lui tata. ”Iubesc România, sufletul meu e aici”

Kira Hagi a ales să se afirme fără să apeleze la numele tatălui său. Tânăra a ales să își transforme pasiunea în meserie și să se bucure de succes la vârsta de 25 de ani.

 

”Iubesc România, sufletul meu e aici”

Kira Hagi nu mai este doar fiica tatălui său, Gheorghe Hagi. Kira este o actriță care a ales să studieze actoria în Statele Unite ale Americii și care a ales să se întoarcă în România să trăiască visul pe scenele din țară.

Kira Hagi și-a clădit propriul nume, la vârsta de25 de ani. Tânăra joacă pe scena Teatrului Nottara și a jucat în filme alături de mari actori ai României.

Tânăra s-a născut la Barcelona pe când Gheorge Hagi, tatăl ei, activa la clubul spaniol. Kira a copilărit în Istanbul și a trăit o viață ca în povești. Gheorghe Hagi era antrenorul echipei Galatasaray și unul dintre cei mai iubiți oameni în Turcia, la acea vreme.

Îmi aminteasc cum îi scandau numele tatălui meu. Daaa, mii de oameni să-ți strige numele. Practic, strigau. Eu, pentru mine, era doar tata”, a mărturisit Kira Hagi, pentru “România, te iubesc”, de la PRO TV.Tânăra actriță a fost crescută de Hagi într-un mediu în care să nu simtă greutatea numelui tatălui său și să aibă parte de o familie obișnuită.

Kira a început să ia lecții de actorie încă din copilărie, iar prima piesă pusă în scenă de aceasta a fost  ”Fetița cu chibrituri”. Tânăra a luat lecții de dicție și canto, dovedind o perseverență și o ambiție la fel de mare ca cea a tatălui său.În ultimul an de liceu, tânăra s-a pregătit cu actorul și profesorul Filip Ristovski care avea să-i dea replica în primul său film: ”București, te iubesc”.

,,Nu știam cine e la început, ulterior am aflat. Un copil foarte talentat și mi-a fost drag să lucrez cu ea”, a spus profesorul Filip Ristovski.

 

Studiile în State

Tânăra a plecat la New York Film Academy sub pregătirea profesorului Ristovski și a fost admisă în urma unei audiții care a avut loc în Londra.”Mi-au spus că am primit o bursă. Am ieșit din hotel și dansam pe stradă, eram foarte bucuroasă”, a mărturisit Kira cu privire la momentul în care a fost admisă.

Tânăra actriță a studiat actoria în Statele Unite ale Americii, unde colegii o rugau să le facă story board-urile pentru că avea o atenție deosebită în privința detaliilor.Kira s-a dovedit foarte pricepută și în ceea ce privește pictura și desenul, care i-au devenit terapie odată cu plecarea de acasă. Lucrările ei au fost admirate într-o galerie din București, iar mare parte din ele au putut fi și vândute.

În America, Kira a fost asistent de producător și câștiga suficient de bine cât să se întrețină singură, dar dorul de România a adus-o acasă.

Când am plecat, am plecat cu gândul să rămân, după aceea m-am răzgândit, pentru că mi-a fost dor de țară și de familia mea și să vă spun sincer iubesc România, o iubesc, sufletul meu e aici”, a mai mărtusisit fiica lui Gheorghe Hagi.

Kira a spus pentru sursa citată că s-a născut de Ziua Internațională a Teatrului și că acest lucru nu este unul întâmplător.Însă, cu toată ambiția și perseverența, Kira Hagi a trebuit să muncească și mai mult datorită acestui nume.

,,Contează, ea a muncit foarte mult și datorită acestui nume a trebuit să muncească și mai mult ca să demonstrezi, e un copil extraordinar de cuminte”, a spus profesorul acesteia, Filip Ristovski.

Pe lângă toate acestea, Kira predă și lecții de teatru copiilor la DallesGo, semn că nu vrea să piardă nicio oportunitate legată de teatru. Îl are ca partener de scenă pe Jonathan Alexandru, absolvent de Conservator la casa de canto muzică clasică și student al aceleiași facultăți la secția de compoziție. Colegul de scenă al Kirei a fost remarcat de profesorul acesteia, Filip Ristovski, care i-a fost profesor de actorie la Conservator și care l-a adus, ulterior, la Nottara.

 

„Între chin și amin”

Kira Hagi a apărut și în primul film de scurtmetraj, „Între chin și amin”, care prezintă chinurile din închisorile comuniste fiind și primul film inspirat din „Experimentul Pitești”. ”Experimentul Pitești”a reprezentat un experiment de reeducare prin tortură a deținuților politici. Scurtmetrajul a avut un pact deosebit de mare asupra actriței care a aflat că străbunicul său a murit la Aiud după 17 ani de temniță grea.

Mi s-a părut cam dur!. Întotdeauna mi-au plăcut filmele care au în spate o poveste, o realitate. cred că orice film bun are în spate o poveste reală. Este un început bun pentru Kira. Este un film puţin cam dur, emoţional. Felicitări celor care l-au făcut! Kira este la început și sper să ajungă departe. Mă bucur pentru drumul pe care și l-a ales și o susțin”, a declarat Gică Hagi despre scurtmetrajul în care a jucat fiica sa.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: