Redactia.ro
Home » Știri » Kirstie Alley a murit! Actrița a fost doborâtă de o boală nemiloasă

Kirstie Alley a murit! Actrița a fost doborâtă de o boală nemiloasă

GALERIE FOTO (4)

Kirstie Alley a murit! Starul american, cunoscut pentru rolurile din pelicule precum „Cheers” ori „Look Who’s Talking”, s-a stins după o luptă grea cu nemilosul cancer. Vestea a fost dată de copiii actriței.

Kirstie Alley a murit

Îndrăgita actriță s-a stins la vârsta de 71 de ani. Copiii ei au fost cei care au anunțat că starul s-a stins după ce a fost diagnosticată cu cancer, anunță presa internațională.

William „True” Stevenson și Lilie Price Stevenson, cei doi copii ai actriței, au postat pe rețelele de socializare un mesaj privind moartea mamei lor, confirmând că actrița fusese recent diagnosticată cu cancer. „Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de familia apropiată și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare. Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Moffitt Cancer Center pentru îngrijirea acordată. Bucuria și pasiunea mamei noastre pentru viață, pentru copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei eternă de a crea, au fost de neegalat și ne lasă inspirați să ne trăim viața la maxim, așa cum a făcut-o și ea. Vă mulțumim pentru dragostea și rugăciunile voastre și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste momente dificile.”, scrie în declarația transmisă de familie.

Fostul soț și-a luat adio de la Kirstie Alley

Printre cei care și-au exprimat regretul față de dispariția vedetei s-a numărat și fostul ei soț, actorul Parker Stevenson. „Sunt atât de recunoscător pentru anii petrecuți împreună și pentru cei doi copii incredibil de frumoși și acum nepoți pe care îi avem. Ne vei lipsi”, a scris acesta.

Kirstie și fostul ei soț, Parker. (căs. 1983–1997)

Și John Travolta, prietenul lui Alley și colegul de platou din „Look Who’s Talking”, a postat un mesaj de condoleanțe. „Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc Kirstie”, a scris el. „Știu că ne vom revedea”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: