Redactia.ro
Home » Știri » La 21 de ani, Hasbulla are 1 m și 18 kilograme, dar se pregătește să devină luptător UFC. Și Messi a suferit de aceeași boală!

La 21 de ani, Hasbulla are 1 m și 18 kilograme, dar se pregătește să devină luptător UFC. Și Messi a suferit de aceeași boală!

GALERIE FOTO (3) hasbulla

Să fie mereu copii, lipsiți de griji pare să fie un vis pentru mulți dintre adulți, însă pentru Hasbulla Magomedov este un coșmar. Tânărul de 21 de ani arată precum un copilaș de cinci ani. Modul unic în care arată i-a adus celebritatea pe social media, însă viața lui Hasbulla nu este deloc ușoară.

Hasbulla are 1.02 metri la 21 de ani

Hasbulla Magomedov s-a născut în Rusia în anul 2002 și a fost diagnosticat cu o boală rară care îl împiedică să mai crească. Astfel, deși are 21 de ani, el arată precum un copil de cinci ani. Capacitățile cognitive nu i-au fost afectate și este în deplinătatea facultăților mentale.

Hasbulla are o înălțime de doar 1,02 metri și cântărește doar 18 kilograme. Boala genetică de care suferă se numește nanism hipofiziar și este extrem de rar întâlnită la nivel mondial.

Hasbulla
Hasbulla are 1.02 m la 21 de ani

„Această afecțiune se numește nanism hipofizar și face ca persoana respectivă să fie mică de statură, dar cu proporții normale ale corpului. E o afecțiune care apare atunci când glanda pituitară sau hipofiza, de la creier, care este responsabilă pentru producerea majorității hormonilor corpului, nu poate produce hormon de creștere”, a mărturisit un doctor.

În ciuda afecțiunii de care suferă, Hasbulla a reușit să se bucure de viață și a devenit faimos pe rețelele de socializare. Ba mai mult decât atât, Dana White, proprietarul MMA l-a promovat, iar visul cel mai mare allui Hasbulla este la un pas de a deveni realitate. Se pare că el va lupta în UFC după ce ar fi semnat un contract de luptător.

Messi a suferit de aceeași boală precum Hasbulla

„Zvonurile sunt adevărate. Am semnat oficial un contract de luptător cu UFC. Detaliile vor fi dezvăluite curând. Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să îmi transform acest vis în realitate”, a scris Hasbulla, pe pagina personală de Instagram.

Hasbulla
Hasbulla

Afecțiunea de care suferă Hasbulla, deficitul de hormon de creștere, a avut-o și Lionel Messi, când avea 10 ani. Diferența dintre Messi și Hasbulla este că, în cazul fotbalistului, ea a fost diagnosticată la timp și, cu ajutorul unui tratament special, Messi a început să crească în înălțime.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: