Redactia.ro
Home » Monden » La 65 de ani, Irinel Columbeanu „aleargă” tot după aceleași femei: „Să fie de 18–20 de ani, să fie tinere, asta este important”

La 65 de ani, Irinel Columbeanu „aleargă” tot după aceleași femei: „Să fie de 18–20 de ani, să fie tinere, asta este important”

La 65 de ani, Irinel Columbeanu „aleargă” tot după aceleași femei: „Să fie de 18–20 de ani, să fie tinere, asta este important”

Irinel Columbeanu a vorbit despre preferințele lui în materie de femei, care nu s-au schimbat nici acum, când are 65 de ani. Fostul milionar în euro le preferă doar pe cele tinere. Iată ce declarații a făcut și dacă are sau nu pe cineva în momentul de față.

La 65 de ani, Irinel Columbeanu preferă aceleași femei: „Să fie de 18–20 de ani, să fie tinere, asta este important”

Irinel Columbeanu are 65 de ani și, deci, nu mai poate să spună că e tânăr. Nimeni nu-l poate împiedica însă să aibă relații cu femei tinere, așa cum a avut de-a lungul timpului și așa cum și-ar mai dori și acum. Toate relațiile lui au fost cu partenere mult mai tinere decât el și nu s-a schimbat nimic nici în prezent.

„Să fie de 18 – 20 de ani, să fie tinere, asta este important. Nici nu am preferințe dacă să fie blondă, brunetă, roșcată sau șatenă… doar pot să îți zic că nu mi-am schimbat gusturile”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click!.

Fostul milionar în euro locuiește acum cu chirie în București și conduce o mașină la mâna a doua. Totodată, femeile tinere par să fi dispărut din „raza lui de acțiune” și asta pentru că Irinel Columbeanu a dezvăluit că nu are pe nimeni în momentul de față.

„Momentan, sunt singur! Nu am nicio iubită. Nu îmi doresc în această clipă o parteneră. Totul din cauza experiențelor neplăcute pe care le-am avut în trecut. Însă, chiar dacă gândesc în modul acesta, nu mi-am schimbat gusturile în materie de femei. Îmi plac tot femeile tinere, nu contează vârsta…”, a mai spus omul de afaceri, conform sursei menționate mai sus.

„Iri” a avut legături amoroase cu femei „celebre” precum Romanița Iovan și Anna Lesko, dar și cu Monica Gabor, pe care a și luat-o de soție. Cu ea are și o fiică. Monica Gabor este cu 30 de ani mai tânără decât Irinel. Conform Click!, ultima relație a lui Columbeanu a fost cu Oana Cojocaru, cu 40 de ani mai tânără ca el.

La 65 de ani, Irinel Columbeanu „aleargă” tot după aceleași femei: „Să fie de 18–20 de ani, să fie tinere, asta este important”
Foto: Kanal D / 40 de întrebări cu Denise Rifai
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: