Redactia.ro
Home » Știri » La ce sunt atenți bărbații când vine vorba de o femeie. Nu, nu e vorba numai de sufletul ei

La ce sunt atenți bărbații când vine vorba de o femeie. Nu, nu e vorba numai de sufletul ei

La ce sunt atenți bărbații când vine vorba de o femeie. Nu, nu e vorba numai de sufletul ei

Iată la ce sunt atenți bărbații când vine vorba de o femeie, că e sau nu iubita lui. Nici lor nu le scapă anumite lucruri, chiar dacă nu dau mereu de înțeles asta. Despre ce este vorba, conform bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

La ce sunt atenți bărbații când vine vorba de o femeie. Nu, nu e vorba numai de sufletul ei

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre șapte lucruri „nebănuite” la care sunt atenți bărbații când vine vorba de o femeie, că ar fi sau nu iubita/soția/concubina lor. Din start, trebuie spus că nu numai sufletul contează în toată această ecuație.

Lidia Fecioru: „Expresia facială. Se uită la faţă. Frumuseţea are un atuu în plus. Când râdem, când mâncăm, când dormim. Ei sunt atenţi”.

„Mai avem chestia asta când ne supărăm şi strângem buzele. Sunt lucruri pe care ei le observă. Chiar dacă spunem că nu sunt supărate. Ei văd când minţim, după expresia feţei, a ochilor. Putem să ne ascundem cât am vrea”.

De asemenea, sunt importante culorile pe care o femeie le îmbracă. Conform studiilor, bărbaţii sunt cel mai mult atraşi de culoarea roşie.

Lidia Fecioru: „Fiecare culoare este asociată cu un simbol sau cum o stare. Sunt atenţi la cum ne îmbrăcăm. Acestea transmit nişte stări. Reacţia unui bărbat când vede o femeie îmbrăcată într-o rochie roşie. Denotă pasiune, forţă, energie puternică. Negru este un simbol al eleganţei şi stricteţei, dar şi al fragilităţii. Rozul este asociat cu feminitatea şi cu tandreţea. Albastru, culoarea hărniciei şi a fiabilităţii. Culorile arată starea de spirit”.

Și lista continuă.

Lidia Fecioru: „Bărbaţii mai sunt atraşi de femeile care cântă în duş, pentru că dă o stare de confort bărbatului. Scade nivelul de stres. O femei cântă în duş după o partidă de amor mişto”.

„Sunt atenţi la mesajele noastre. Dacă femeia foloseşte cuvintele eu cred, eu simt, eu fac, el îşi dă seama că această femeie este foarte egoistă.

„Bărbaţii sunt atenţi la ce beau femeile. Dacă beau cot la cot cu ei sau beau un cocktail. Dacă bea mai multă cafea sau apă. Ştiu cam ce fel de om au în faţă, după băuturile pe care le comandă. Se uită şi la cât de des bea femeia, dar şi la cât de mult. Dacă nu bem e şi mai bine. E cel mai fericit”.

„Mai este atent şi la cât mănânci. Dacă credem că facem impresie bună că ne comandăm la restaurant o sălătucă, e cea mai mare greşeală. Bărbaţii se uită la apetitul femeii. E un test. Ştie dacă acea femeie va găti”, a spus Lidia Fecioru, în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena3.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro