Redactia.ro
Home » Știri » La ce trucuri de frumusețe apeleaza Sophia Loren. Actrița continuă să ne uimească cu frumusețea ei

La ce trucuri de frumusețe apeleaza Sophia Loren. Actrița continuă să ne uimească cu frumusețea ei

La ce trucuri de frumusete apeleaza Sophia Loren. Sursa foto: Instagram

Sophia Loren continuă să ne uimească cu frumusețea ei care sfidează timpul de decenii întregi. În spatele acestei tinereți veșnice, se ascund probabil atât genele sale bune, cât și secretele sale de frumusețe, pe care le putem descoperi cu toții.

Sophia Loren, iconul cinematografiei mondiale și simbolul eleganței și al frumuseții italiene, este un model pentru multe femei din întreaga lume. Ea militează pentru o frumusețe naturală și folosește în mare parte remedii naturale pentru a-și menține strălucirea. Celebră pentru cariera sa în cinematografie și pentru trăsăturile sale frumoase, Sophia Loren a fost și rămâne un etalon al eleganței și al stilului. Deși acum are 89 de ani, apelează la o serie de trucuri simple care o ajută să păstreze frumusețea chiar și la această vârstă venerabilă.

La ce trucuri de frumusețe apelează Sophia Loren

Secretul ei pentru a scăpa de cearcăne a fost dezvăluit într-un interviu: în anii de glorie din anii 1950 și ’60, actrița obișnuia să zdrobească frunzele de mentă pentru a crea o pastă, pe care o aplica sub ochi pentru a diminua aspectul cearcănelor. Acest truc simplu și natural s-a dovedit a fi eficient, confirmat de aparițiile ei strălucitoare în filmele precum „Marriage, Italian Style” și „Houseboat”.

Sophia Loren are grijă și de tenul său folosind uleiul de măsline, care este un element de bază în ritualurile sale de frumusețe. Nu neglijează nici alimentația, adoptând o dietă bazată pe alimente italiene, caracteristică dietei mediteraneene.

Începuturile și succesul în carieră

Începuturile sale în industria filmului datează din anii 1950, când a apărut în mai multe roluri mici în producții italiene. A devenit cunoscută la nivel internațional odată cu rolurile sale în filme precum „Aida” (1953) și „The Gold of Naples” (1954). În 1962, a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță pentru rolul său din filmul „Two Women”, devenind prima actriță non-engleză care a câștigat acest prestigios premiu pentru un rol într-un film în altă limbă decât engleza.

După succesul său în Italia, Sophia Loren și-a continuat cariera și în afara țării, jucând în filme de succes la Hollywood, precum „Houseboat” (1958), alături de Cary Grant, și „Marriage Italian Style” (1964), alături de Marcello Mastroianni. La aproape 90 de ani, Sophia Loren rămâne la fel de frumoasă și vibrantă ca întotdeauna și continuă să strălucească ca una dintre cele mai iconice vedete de la Hollywood.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: