Redactia.ro
Home » Monden » La cine ajunge toată averea lui Mitică Popescu. Actorul nu a avut copii, dar avea pe cineva care îi purta de grijă

La cine ajunge toată averea lui Mitică Popescu. Actorul nu a avut copii, dar avea pe cineva care îi purta de grijă

GALERIE FOTO (2) mitica popescu si leopoldina balanuta

Actorul Mitică Popescu a murit la 86 de ani, la spitalul Elias din Capitală, din cauza stării precare de sănătate. Ajuns la vârsta la care alții au nepoți, actorul Mitică Popescu nu avea copii cărora să le lase averea, însă se pare că a existat o femeie care i-a fost alături în ultimii ani din viață.

Cine va moșteni averea lui Mitică Popescu

Mitică Popescu a avut o bătrânețe liniștită, iar după moartea iubirii vieții sale, în anul 1998, actorul nu s-a mai afișat public alături de o altă femeie. Cu toate acestea, se vehiculează faptul că Constanța Economu, o colegă din TVR, i-ar fi fost alături în ultimii ani din viață. Între cei doi ar fi existat ceva mai mult decât o simplă prietenie, ba chiar îndrăgitul actor ar fi avut planuri de căsătorie, conform speculațiilor. Este posibil să-i fi lăsat acesteia o bună parte din avere ținând cont că Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță nu au avut copii în timpul relației lor.

constanta eceonomu
Constanța Economu

Când va fi înmormântat Mitică Popescu

Conform unui comunicat al Teatrului Mic, slujba de înmormântare va avea loc vineri, la ora 15,00, la Cimitirul Bellu.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului Mitică Popescu, care a murit marţi la vârsta de 86 de ani, va fi depus joi, între orele 12,30 – 19,30, în foaierul Teatrului Mic din Strada Constantin Mille numărul 16, după care va fi transportat la Capela Cimitirului Bellu.

Povestea de dragoste dintre Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță

Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță au trăit o poveste de dragoste ca în filme. S-au cunoscut în anul 1973, au fost colegi de scenă, iar în anul 1977 au devenit soț și soție. Au avut o căsnicie fericită, însă povestea lor de iubire a ajuns brusc la un deznodământ tragic.

Actrița a acuzat, într-o noapte, dureri de stomac. Ajunsă la spital, a fost operată de urgență, însă starea ei s-a agravat, iar actrița și-a dat ultima suflare pe 14 octombrie 1998.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: