Redactia.ro
Home » TV » La doar 16 ani, fiica lui Dan Diaconescu dă lovitura! Dona îi calcă pe urme tatălui ei

La doar 16 ani, fiica lui Dan Diaconescu dă lovitura! Dona îi calcă pe urme tatălui ei

GALERIE FOTO (3)

Așchia nu sare departe de trunchi, ne demonstrează chiar fiica lui Dan Diaconescu! La doar 16 ani, fata fostului patron din media dă lovitura chiar în televiziune! Își lansează propriul post TV.

Iată că Dona Diaconu ia calea televiziunii, ca tatăl ei. Fiica lui Dan Diaconescu va avea propriul post TV, care va fi lansat în doar câteva zile, după cum anunță o postare de pe rețelele de socializare.

La doar 16 ani, fiica lui Dan Diaconescu dă lovitura! Dona îi calcă pe urme tatălui ei

Și deși are doar 16 ani, se pare că adolescenta are deja experiență în presa scrisă, așadar televiziunea este doar un pas, mai ales că are de la cine să învețe pe parcurs chiar în familie. Este vorba chiar de tatăl său, celebrul Dan Diaconescu, care se declară mândru de fiica sa Dona.

Televiziunea va fi lansată chiar în zi de mare sărbătoare pentru toți românii, de 1 decembrie 2021. Va fi o televiziune de podcast-uri, în pas cu tendințele actuale.
Anunțul a fost postat deja pe rețelele de socializare.

“DONA DIACONESCU, FIICA LUI DAN DIACONESCU, LANSEAZĂ DE ZIUA NAȚIONALA A ROMÂNIEI O NOUA TELEVIZIUNE.
ESTE VORBA DE PRIMA TELEVIZIUNE ROMÂNEASCĂ DE PODCAST-URI, PARIURI, LOCURI DE MUNCĂ, BURSĂ , CRYPTOMONEDE, ADICĂ TOT CEEA TINE DE BUNĂSTAREA FINANCIARĂ A ROMANILOR DE PRETUTINDENI”, este anuntul care este însoțit și de câteva poze cu fiica fostului patron OTV.

Sediul televiziunii pe care o va cârmui Dona Diaconescu se află în zona Primăverii din Capitală și a fost deja amenajat pentru lansare.
Fiica lui Dan Diaconescu va putea fi văzută în curând chiar în postura de prezentator TV.

Fiica lui Dan Diaconescu este elevă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Capitală. Aici se pare că și-a exersat talentul pentru presă, căci a redactat diverse articole pentru revista liceului. Așadar, Dona Diaconescu este deja familiarizată cu presa scrisă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: