Redactia.ro
Home » Monden » La mulți ani, Levi Elekes! (galerie foto)

La mulți ani, Levi Elekes! (galerie foto)

GALERIE FOTO (4)

Levi Elekes, iubitul Mirei a împlinit 27 de ani. Vlogger-ul a postat pe contul personal de facebook un mesaj aniversar. Alături a adăugat câteva poze cu el, dar și cu frumoasa lui iubită.

27. 🥳 LOL, imediat 30. Nu că ar conta, dar e fun. Lately, tot ce îmi doresc de ziua mea este o șopârlă (pe care nu am primit-o, asta este 😂), să citesc o oră, sa mă joc cu cel mai bun prieten al meu câteva meciuri, să merg la sală și să stau cu a mea soție ❤️ gustând tot felul de lucruri și later uitându-ne la un serial cu animale + povestind tot ce ne trece prin cap. Nimic mai mult, asta e bucuria mea de ziua mea. 🎂❤️, este mesajul transmis de Levi.

Mira i-a oferit un cadou aparte iubitului său. Toată ziua a postat story-uri cu momente din relația lor. Dar, nu se putea, și fără o postare în feed.

Mira și Levi, poveste de dragoste

Mira a vorbit cu altă ocazie despre nuntă, dar și copil.

„Simt o presiune din partea prietenilor și a familiei, că toți fac în jurul meu, dar eu în schimb simt că sunt din ce în mai tânără(…) Noi nu suntem mai tradiționaliști, o să vedem, nu știu cum o să decurgă lucrurile, vă anunț, promit. Visez la o ceremonie foarte restrânsă, atât! Asta e tot ce îmi doresc”, a zis ea într-o emisiune TV.

 

„Nu sunt pregătită, nu mă imaginez cu un bebe în brațe, dar cred că vin natural lucrurile astea, când o să simțim amândoi”, a mai zis ea, dar crede că iubitul ei este bărbatul potrivit pentru ea.

„Eu nu cred că există o rețetă perfectă, ci pur și simplu cred că sunt oameni potriviți sau nepotriviți. El este omul meu potrivit, din toate punctele de vedere și atât.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: