Redactia.ro
Home » Știri » La un pas de tragedie! Imaginile șocante în care Cancelarul Olaf Scholz și oficialii germani au fost evacuați de urgență, cu fața la pământ, din cauza unui atac cu rachete VIDEO

La un pas de tragedie! Imaginile șocante în care Cancelarul Olaf Scholz și oficialii germani au fost evacuați de urgență, cu fața la pământ, din cauza unui atac cu rachete VIDEO

Imaginile șocante în care Cancelarul Olaf Scholz și oficialii germani au fost evacuați de urgență, cu fața la pământ, din cauza unui atac cu rachete VIDEO

Cancelarul Olaf Scholz și oficialii germani, evacuați de urgență, cu fața la pământ, din cauza unui atac cu rachete. Iată imaginile șocante! Au fost la un pas de tragedie!

Cancelarul Olaf Scholz și oficialii germani, evacuați de urgență, cu fața la pământ, din cauza unui atac cu rachete

Într-un incident șocant, Cancelarul german Olaf Scholz și grupul său de consilieri au fost evacuați de urgență din avionul lor în timp ce se pregăteau să plece din Israel spre Cairo. Motivul evacuării a fost o alarmă de atac cu rachete, iar oficialii germani au fost nevoiți să se întindă pe pistă cu fața în jos și să meargă, mai apoi, într-un adăpost antiaerian de pe Aeroportul Internațional Ben Gurion din Tel Aviv.

Incidentul a avut loc în timpul unui baraj de rachete lansat împotriva orașului în această seară. Pe Twitter, OSINTdefender a relatat evenimentul și a atras atenția asupra situației periculoase în care s-a aflat cancelarul german și echipa sa.

„Cancelarul german Olaf Scholz și grupul său de consilieri au fost nevoiți să își evacueze avionul și să se întindă pe pistă înainte de a fi duși de urgență într-un adăpost antiaerian de pe Aeroportul Internațional Ben Gurion din Tel Aviv, în timpul unui baraj de rachete lansat împotriva orașului în această seară”, relatează  OSINTdefender pe X (Twitter).

Imaginile șocante în care cancelarul Olaf Scholz și oficialii germani se întind pe sol lângă aeronavă

Într-un videoclip postat de agenția de știri Reuters, se poate vedea cum cancelarul Olaf Scholz și oficialii germani se întind pe sol lângă aeronavă în timp ce sirenele anunță un posibil atac cu rachete. Atmosfera de panică și tensiune este evidentă în imagini, deoarece evacuarea rapidă a devenit o necesitate pentru a asigura siguranța participanților la zbor.

Ulterior, Olaf Scholz a fost condus în adăpostul antiaerian de pe aeroport, unde a așteptat până când s-au primit informații clare că pericolul a trecut.

Astfel, Cancelarul german Olaf Scholz și echipa sa de consilieri au fost, fără îndoială, martorii unui moment extrem de tensionat, la un pas de o reală tragedie.

Sursa foto: Captură ecran Twitter-OSINTdefender

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: