Redactia.ro
Home » Monden » Lacrimi la Asia Express. Momente emoționante pentru Nicolai Tand la 50 de ani

Lacrimi la Asia Express. Momente emoționante pentru Nicolai Tand la 50 de ani

Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a trăit un moment profund de emoție în cadrul emisiunii Asia Express, unde și-a sărbătorit împlinirea vârstei de 50 de ani departe de familie, în Indonezia. Deși colegii i-au transmis urări călduroase, adevăratele emoții au apărut când a primit mesaje de la cei dragi. Soția sa, Monica, și copiii au transmis urări speciale, care l-au emoționat până la lacrimi, în timp ce fratele și sora sa i-au arătat susținerea în cadrul competiției.

Un moment aniversar departe de casă

Nicolai Tand, cunoscutul chef și om de televiziune, a avut parte de o aniversare neobișnuită în cadrul reality show-ului Asia Express. Departe de casă și de familia sa, Tand a simțit mai mult decât oricând lipsa celor dragi, în special într-un moment atât de semnificativ ca împlinirea vârstei de 50 de ani. Anul acesta, în locul obișnuitelor reuniuni acasă, chef-ul s-a văzut sărbătorit într-un cadru exotic, dar lipsit de apropierea familiei.

Deși a fost înconjurat de colegii săi, care i-au oferit urări de „La mulți ani”, momentul în care a primit mesaje video de la soția sa Monica și copiii lor a fost unul cu adevărat copleșitor. Mesajele încărcate de afecțiune l-au făcut pe Tand să-și exprime public emoțiile, lacrimile sale fiind dovada dorului profund de cei dragi.

Mesajele care i-au adus lacrimi în ochi

Unul dintre cele mai emoționante momente pentru chef-ul de 50 de ani a fost când soția sa Monica i-a transmis un mesaj plin de căldură. Aceasta, vizibil emoționată, i-a spus că îi este dor de el și l-a încurajat să rămână puternic, în timp ce copiii lor, Ilona și Iancu, și-au exprimat nerăbdarea de a-l vedea acasă.

Pe lângă urările din partea familiei apropiate, Nicolai Tand a primit și mesaje de la fratele său, Zaharia, și sora sa, Ancuța, care l-au încurajat și i-au transmis gânduri bune. În mod special, cuvintele fratelui său au reușit să trezească cele mai profunde emoții în sufletul concurentului, care a izbucnit în lacrimi.

Susținerea colegilor și mesajele de acasă

Chiar dacă se află departe de România, Nicolai Tand nu a fost lipsit de sprijinul colegilor săi. Echipa de la matinalul Super Neatza i-a transmis, la rândul lor, urări speciale, iar Florin Ristei și Ilona Brezoianu au contribuit la acest moment emoționant prin gândurile lor bune. Tand a mărturisit că aceste gesturi au însemnat foarte mult pentru el, ajutându-l să-și găsească motivația pentru a continua competiția cu aceeași determinare.

50! Pe muchie de cuțit, bade! Cine ar fi crezut că o să îmi sărbătoresc ziua de naștere la 50 de ani departe de casă, de familia mea, de nevasta mea, de copii mei, de prietenii mei? Când am plecat de acasă, mi-am dorit cumva să fiu în deplasare, să fiu în Asia Express”, a spus Nicolai Tand.

La împlinirea frumoasei vârste de 50 de ani, eu și cu familia mea îți dorim „La mulți ani fericiți și binecuvântați”, iar Dumnezeu să îți dea multă sănătate și am încredere că tu ești un luptător și că vei veni acasă cu trofeul și, bineînțeles că și cu Sorin.”, i-a transmis Zaharia, fratele său.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: