Redactia.ro
Home » Monden » Lacrimi și scene dureroase în fața blocului Alinei Sorescu. Fetițele nu au vrut să plece cu propriul tată

Lacrimi și scene dureroase în fața blocului Alinei Sorescu. Fetițele nu au vrut să plece cu propriul tată

GALERIE FOTO (3) copii alina sorescu si alexandru ciucu

Momente delicate pentru Alina Sorescu la scurt timp după ce magistrații au decis ca cele două fiice să petreacă o săptămână la ea, o săptămâna la fostul soț al artistei, creatorul de modă Alexandru Ciucu.

Fetițele Alinei Sorescu au plâns atunci când tatăl lor a venit să le ia

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au decis să divorțeze anul trecut, după o relație care a durat mai bine de un deceniu. Separarea nu a fost una ușoară pentru cei doi, iar cea mai recentă decizie a magistraților a nemulțumit-o profund pe Alina Sorescu. Judecătorii au decis ca cei doi să aibă custodie comună și ca cele două fete să petreacă o săptămâna cu mama, o săptămână alături de tatăl lor. Respectând decizia magistraților, Alexandru Ciucu s-a îndreptat spre reședința Alinei pentru a prelua fetițele, însă scena care a urmat este una greu de privit.

Alina Sorescu si fetitele
Fetițele s-au despărțit cu greu de mama lor

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, împreună cu cele două fiice s-au întâlnit în fața blocului artistei. Micuțele s-au separat cu greu de mama lor, au îmbrățișat-o în mod repetat, au lăcrimat. Cei doi foști parteneri de viață au discutat preț de aproximativ cinci minute, Alina fiind vizibil supărată și gesticulând, la un moment dat.

În cele din urmă, Alexandru Ciucu a urcat în autoturism, alături de fiice și a pornit spre propria casă. Alina a rămas în fața blocului timp de câteva secunde, privind în urma mașinii care a dispărut și lăcrimând. După ce și-a șters lacrimile de pe chip, artista s-a retras în locuință.

Alina Sorescu si fetitele

Alina Sorescu nu este mulțumită de decizia magistraților și vrea custodie totală

Instanța a decis ca fiicele celor doi să petreacă o săptămână la mamă și o alta la tată. Artista este complet revoltată de decizia pe care au luat-o magistrații și este de părere că aceasta este una nefastă pentru cele două fetițe întrucât le poate crea probleme de ordin emoțional. Conform Alinei, custodia ar trebui să-i fie acordată în totalitate și doar ea să fie persoana care se ocupă de creșterea și educația celor două fiice pe care le are din mariajul cu Alexandru Ciucu.

„Solutia pronuntata de instanta este ca fetitele sa stea o saptamana la mama si o saptamana la tata. Voi lupta de aceasta data eu pana la capat si voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetite, pentru a le creste intr-un mediu stabil, asa cum le-am crescut de cand le-am nascut.

Nu va fi usor, pentru ca tatal lor si-a schimbat cu totul atitudinea fata de copii in acest an si cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetitele sa nu fie plimbate dintr-o parte in alta pana la 18 ani, pentru ca acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emotional si afecta procesul educational si de crestere. Am permis tatalui sa se implice din momentul in care si-a aratat disponibilitatea, dar trebuie insa sa ne gandim ca sunt fetite de 9 si 6 ani, ca au nevoie de stabilitate si pastrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul scolar”, a declarat Alina Sorescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: