Redactia.ro
Home » Monden » Lacrimi şi suferinţă pentru fani: a murit un artist fără pereche! Decesul, survenit în circumstanţe necunoscute

Lacrimi şi suferinţă pentru fani: a murit un artist fără pereche! Decesul, survenit în circumstanţe necunoscute

Fanii şi colegii din industrie, care l-au apreciat foarte mult, suferă în aceste zile. Din păcate, a murit un artist fără pereche. Avea doar 52 de ani.

Cauza decesului nu a fost precizată, poliţia încă mai cecrcetează ce s-a întâmplat.

Keith Gattis, un compozitor ca nimeni altul

Keith Gattis, unul dintre cei mai cunoscuți compozitori de muzică country din Statele Unite, a murit, zilele trecute, la vâsta de 52 de ani. O sursă apropiată artistului a confirmat pentru revista „Rolling Stone” că acesta a murit duminică. Cauza morții nu a fost însă confirmată.

„M-am trezit în această dimineață cu vestea că Keith Gattis a plecat. Era o persoană minunată, un talent incredibil și un prieten foarte iubit de noi toți cei care l-am cunoscut. Ne va fi dor de el”, a scris celebra cântăreaţă Sheryl Crow pe Twitter.

Cine a fost Gattis?

Gattis și-a început cariera ca artist solo în 1996, înainte de a începe o fructuoasă colaborare cu muzicieni country de succes din toată America.

Originar din Georgetown, Texas, Gattis a început ca artist solo cu RCA Records. Și-a lansat un album de debut în 1996, cu single-ul „Little Drops of My Heart” ajungând aproape de Top 40 Billboard Hot Country Singles & Tracks, potrivit Rolling Stone.

„El este motivul pentru care astăzi cânt la chitară. Mi-a împrumutat-o ​​pe a lui pentru discul ”Port Saint Joe” și de atunci am fost cucerit de el. Am avut mare noroc să cunosc, Keith. Tu și muzica ta ne-ați schimbat viața”, a postat şi Osborne.

Dar, conform specialiştilor, Keith Gattis n-a avut parte de aprecierea pe care o merita, în timpul vieţii. Nu s-a bucurat de succes comercial cu o parte din single-uri. În cele din urmă s-a mutat pe Coasta de Vest, unde a colaborat cu Dwight Yoakam, înainte de a lansa „Big City Blues” în 2005. Albumul este cunoscut pentru celebrul „El Cerrito Place”.

Care sunt cele mai cunoscute hituri?

În 2005, a lansat al doilea album, „Big City Blues”, și a început să scrie și să înregistreze piese pentru cântăreții de muzică country George Strait și Kenny Chesney. Gattis a compus cântecul „El Cerrito Place” pentru Big City Blues, care a fost inclus de Chesney pe albumul său „Welcome to the Fishbowl”.

Discul conținea și „I’m a Small Town” scris de Gattis. Cei doi au colaborat din nou la „When I See This Bar” pentru LP-ul lui Chesney din 2013. La acea vreme, lucra cu Strait și la albumul său din 2015, „Cold Beer Conversation” și a compus cântecul „I Got a Car” al lui Tom Douglas.

Gattis a continuat să producă mai multe albume la Pioneering Recording, inclusiv Magnolia, Solid Ground și The Drifter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: