Redactia.ro
Home » Monden » Lambada, iubita lui Tzancă Urganu, este însărcinată. Totul a fost ținut secret

Lambada, iubita lui Tzancă Urganu, este însărcinată. Totul a fost ținut secret

GALERIE FOTO (3)

Fericire mare pentru Tzancă Uraganu! Cântărețul de manele urmează să devină tată a doua oară, iubita lui fiind însărcinată din nou. Iată toate detaliile acestei sarcini secrete!

Iubita lui Tzancă Urganu e însărcinată în 9 luni

Relația dintre Tzancă Uraganu și Lambada a fost una controversată, mai ales că artistul s-a afișat în ultimele luni cu o altă femeie. Totuși, pare că iubirea dintre ei nu s-a răcit definitiv, iar femeia urmează să-l facă tată a doua oară. Totul a fost ținut în mare secret timp de nouă luni, iar cei doi așteaptă venirea pe lume a micuțului lor în orice zi. Căci da, surse citate de Spynews spun că cel de-al doilea copil al cuplului ar fi un băiețel.

Lambada e însărcinată a doua oară

Între timp, Lambada s-ar fi mutat din reședința comună într-un complex rezidențial din Ștefănești. Acolo, artistul a fost văzut jucându-se cu fiica lor, Anais, semn că e prezent des în viața lor.

Cât despre Tzancă, acesta a refuzat să ofere prea multe detalii despre ce se întâmplă în viața lui: „Nu vreau sa discut acest subiect. Este vorba de viața mea personală. Sunt bine din toate punctele de vedere. O sa mai dicutam în următoarele luni. Îmi doresc să am băiat, cât mai mulți. O să revin cu detalii când o să am”.

Cum a reacționat amanta când a aflat de copil

Toți se întreabă acum ce se întâmplă cu Alina Stoican, femeia cu care cântărețul a tot fost văzut în ultima vreme. Ei bine, apropiații spun că amanta știa de la bun început că Lambada este însărcinată și că ar fi acceptat relația chiar și-n aceste condiții. Asta și pentru că Tzancă i-ar fi promis că între el și mama viitorului lui copil nu mai e nimic amoros.

Mai mult de atât, artistul i-ar fi dat speranțe Alinei că ar fi singura din viața lui și că, la un moment dat, ar putea deveni ceva mai mult decât iubita lui. Rămâne de văzut, însă, dacă relația lor nu va fi schimbată odată cu venirea pe lume celui de-al doilea copil al artistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: