Redactia.ro
Home » TV » Lana Del Rey a pierdut lupta cu kilogramele în timpul pandemiei de coronavirus! Fanii nu o mai recunosc

Lana Del Rey a pierdut lupta cu kilogramele în timpul pandemiei de coronavirus! Fanii nu o mai recunosc

GALERIE FOTO (6)

Pandemia de coronavirus a fost o luptă pe mai multe fronturi. În timp ce multe persoane s-au luptat cu virusul, mulți sunt cei care s-au confruntat cu depresia și obezitatea. Deși toate persoanele s-au străduit să își păstreze silueta intactă, printre care și Lana Del Rey, artista a fost văzută, recent, pe străzile din Los Angeles, iar fanii au rămas uimiți de cum poate să arate acum. 

 

Lana Del Rey a pierdut lupta cu kilogramele în timpul pandemiei

Multe vedete au avut probleme cu greutatea lor în timpul pandemiei de coronavirus. Astfel, acestea au fost sincere cu privire la greutatae pe care au câștigat-o în timpul pe care l-au petercut în casă.

Lana del Ray este una dintre persoanele care poate spune că a pierdut lupta cu kilogramele în plus în timpul pandemiei de coronavirus. Celebra cântăreață a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Los Angeles cu brațul fracturat, dar ceea ce a sărit și mai mult în ochi a fost greutatea la care artista a ajuns. Starul care în urmă cu puțin timp emana feminitate prin toți porii, acum arată cu totul diferit. Lana Del Rey are un corp ceva mai plin, și are o rotunjire evidentă pe abdomen.

Ținuta lejeră a artistei a lăsat la iveaă picioarele vizibil ecva mai grăsuțe.

 

Lana Del Rey, surprinsă cu brațul fracturat

Lana Del Rey a vorbit printr-o postare pe contul său de Instagram cum și-a fracturat brațul. Artista a mărturisit că recent și-a fracturat brațul în timp ce patina pe gheață. Vedeta a postat pe Instagram, dumjinică, o fotografie cu brațul său înfășurat în bandaje și legat de gât cu o curea, în timp ce i-a avertizat pe fanii săi să nu ajungă la concluzii pripite atunci când o să vadă noul videoclip muzical Chemtrails Over the Country Club.

Lana Del Rey, în vârstă de 35 de ani,  a împărtășit mai multe fotografiicu Crăciunul familiei sale și a dezvăluit cum s-a rănit după ce a fost văzută în public. Artista a ținut să precizeze că nu există niciun motiv pentru ca fanii săi să se îngrijoreze.

Când vedeți al doilea videoclip pentru acest album,să nu credeți că faptul că port o fașă este simbolic pentru orice altceva decât că sunt încă un patinaj profesional”, a mărturisit Lana, într-o postare pe Instagram.

,,Mi-am șters patinele frumoase înainte ca videoclipul să înceapă, după o zi lungă de mișcări în cifre opt și sărituri în amurgul deșertului.”, a mai precizat artista.

 

Lana Del Rey este logodită cu muzicianul Clayton Johnson, care îi este și coleg. Artistul în vârstă de 31 de ani a cunoscut-o pe artistă pe o aplicație de întâlniri la începutul acestui an. Deși relația dintre cei doi pare să meargă din ce în ce mai bine, Lana Del Rey a fost surprinsă fără inel pe deget, în timp ce mânca la un restaurant cunoscut de taco din Los Angeles.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: