Redactia.ro
Home » Monden » Lângă cine a petrecut Simona Halep escapada de Crăciun? Imaginile au apărut după câteva zile FOTO 

Lângă cine a petrecut Simona Halep escapada de Crăciun? Imaginile au apărut după câteva zile FOTO 

GALERIE FOTO (3) Lângă cine a petrecut Simona Halep escapada de sărbători

Iată lângă cine a petrecut Simona Halep escapada de Crăciun! Imaginile au apărut după câteva zile.

Lângă cine a petrecut Simona Halep escapada de Crăciun

Simona Halep a avut parte de un an agitat, plin de schimbări, dar asta nu a doborât-o. Aceasta a trecut prin divorțul de Toni Iuric, dar și prin scandalul de dopaj, unde a fost nevoită să se apere într-un proces de dopaj, după ce a fost depistată pozitivă la Roxadustat, o substanță interzisă în sport. Cu toate acestea, bătălia nu s-a sfârșit iar îndrăgita sportivă are șanse să se întoarcă pe terenul de tenis.

De sărbători, Simona Halep nu a rămas acasă, în România, ci a decis să facă o mică escapadă în Londra. Mulți s-au întrebat cu cine și-a petrecut sărbătorile de iarnă sportiva și iată că buna ei prietenă, Georgiana cu care a copilărit la Constanța a dat-o de gol pe rețelele sociale. Cele două au postat fotografii din locuri identice pe Instagram.

Simona Halep ar putea scăpa de suspendare

Simona Halep a fost testată pozitiv la un test anti-doping. Sportiva a anunțat că i-a ieșit în sânge o cantitate „foarte mică” de Roxadustat, substanță folosită pentru a trata anemia asociată cu boala cronică de rinichi. Se pare că jucătoarea de tenis știa de acest rezultat pozitiv de mai bine de două săptămâni, fiind anunțată în prealabil. Agenția Mondială Antidoping (WADA – World Anti-Doping Agency) plasează Roxadustatul, substanța cu care a fost găsită dopată Halep, în clasa substanțelor interzise.

Tenismena ar putea scăpa de suspendarea provizorie, după ce au apărut noi dovezi la dosarul de dopaj în care este implicată. Judecătorul Cristina Jura, de la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a explicat despre ce este vorba:

„Sportiva se află, în continuare, în acest moment între ridicarea suspendării, respectiv eliminarea oricăror sancțiuni și suspendarea de 4 ani din activitatea sportivă.

Așa cum afirmam și cu altă ocazie suspendarea poate fi redusă sau chiar anulată dacă sunt întrunite cumulativ cele două condiții prevăzute de Codul Mondial Anti-Doping, și anume să se stabilească foarte clar modul cum a pătruns substanța în organism și lipsa intenției sportivului de a lua substanța interzisă pentru îmbunătățirea performanței sportive.

Una dintre condiții a fost îndeplinită, s-a stabilit clar modul în care a ajuns substanța în organismul sportivei. Urmează ca sportiva să demonstreze și lipsa vinovăției și a neglijenței.”, a declarat Cristian Jura pentru Prosport.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: