Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi e însărcinată cu al treilea copil! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului

Laura Cosoi e însărcinată cu al treilea copil! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului

GALERIE FOTO (4)

Fericire mare! Chiar în ziua de Crăciun, Laura Cosoi a anunțat că e însărcinată cu al treilea copil. Vedeta a dat vestea cea mare fanilor săi anunțând și sexul bebelușului!

Laura Cosoi e însărcinată cu al treilea copil

Vedeta a anunțat că urmează să aducă pe lume al treilea copil! „Cel mai mult imi place sa fiu cu ei! Mi-am imaginat, alaturi de Cosmin, o familie mare, unita, cu scaune multe asezate in jurul mesei de Craciun, cu copiii care sa ne colinde, sa se alerge in jurul bradului, sa ma ajute la facut prajituri, o viata in care iubirea sa ne acopere! In acest moment bratele noastre devin si mai incapatoare, sufletul si mai plin, emotiile si mai coplesitoare, caci in lumea asta a noastra mai asteptam o fetita, o surioara pentru Rita si Vera.
Ce dar minunat este viata, cata bogatie pot aduce copiii, ce sentiment inaltator de recunostinta ne incearca ori de cate ori le privim, cat de mare si de bun este Dumnezeu cu noi…! Mi-am dorit sa impartasesc aceasta bucurie cu voi azi, pentru ca sunteti parte din viata mea si mi-ati fost alaturi de fiecare data in toate momentele importante. Si pentru asta va multumesc! Dragi prieteni, va doresc un Craciun in pace si lumina, alaturi de oamenii apropiati sufletului vostru!”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

Ce sex va avea bebelușul

Laura Cosoi a anunțat și că va deveni mamă de… fetiță! Da, cel de-al treilea bebeluș al cuplului va fi tot o fetiță. Amintim că Laura și soțul său, Cosmin Curticăpean, mai au două fetițe: Rita și Vera.

După cum era de așteptat, vedetele s-au întrecut în felicitări la auzul acestei vești. Surpriză, printre cei care s-au bucurat de acest anunț s-a numărat și Gina Pistol. Aceasta a apreciat mesajul postat de Laura Cosoi în mediul online.

De altfel, nu e prima oară când cele două arată că au o relație apropiată. Și Laura a lăsat un comentariu apreciativ la o fotografie cu micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: